G4Media.ro

Eugen Tomac: Pentru a opri agresiunea rusă este absolut necesar să fie…

Sursa foto: Facebook/ Eugen Tomac

Eugen Tomac: Pentru a opri agresiunea rusă este absolut necesar să fie creat urgent un Tribunal special pentru „criminalii de la Kremlin”

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac susține că, pentru a opri agresiunea rusă este absolut necesar să fie creat urgent un Tribunal special pentru „criminalii de la Kremlin”.

„Tribunal special pentru criminalii de la Kremlin. Pentru a opri agresiunea rusă este necesar, dar absolut necesar, să fie creat urgent un Tribunal special pentru judecarea tuturor celor responsabili de acest război. Putin nu se va opri la atacul asupra Ucrainei. Iar dacă nu se pune capăt acestui măcel acum, va fi prea târziu. Toți cei vinovați trebuie pedepsiți”, afirmă Eugen Tomac, luni, într-o postare pe Facebook.

Europarlamentarul precizează că „o decizie de condamnare a celor vinovați ar încuraja forțele politice din Rusia să se exprime, să solicite încetarea războiului care trimite la moarte sute de mii de ruși”.

„Un tribunal special este absolut necesar, orice ezitare în acest sens reprezintă o eroare majoră. Lumea va fi mai sigură dacă tiranii sunt opriți la timp!”, subliniază Tomac.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

  1. 😂😂 Un alt tribunal??? Asta’i defect rau!!!

  2. Bună idee! Macar moral să fie condamnați…..căci nu cred că vor merge rușii de bună voie in fața instanței și nici nu poate nimeni să-i scoată din Rusia că să-și ispășească pedepsele.

  3. Fura curent. Oare de unde-i vin ideile?

  4. Alt expert de razboi. Si ce sa faca acest tribunal? O sa mearga pe front sa invinga armata rusa? Sau o sa organizeze „operatiuni speciale” ca sa-l anihileze pe Putin? Astia sunt marii nostri politicieni care ne reprezinta la Bruxelles?
    P.S. Cateodata ma intreb daca exista vreun filtru cand se pun pe portaluri astfel de declaratii care nu inseamna nimic si nu ajuta la nimic. Sau este numai legat de traficul care este generat de modificare de continut si de click-uri date de fraieri ca mine?!