G4Media.ro

Eugen Tomac: În 4 din cele 6 cercetări făcute de PMP, PRO…

Eugen Tomac: În 4 din cele 6 cercetări făcute de PMP, PRO România nu trece pragul, pentru că nu are structuri

Președintele PMP Eugen Tomac, cel care deschide lista pentru Camera Deputaților în București, a declarat, marți seară, la Realitatea Plus, că partidul pe care îl conduce a efectuat nu mai puțin de șase cercetări interne referitoare la posibilele rezultate ale alegerilor din 6 decembrie.

Moderatorul emisiunii a înaintat procente despre care susținea că le deține din cel mai recent sondaj al PMP care ar fi fost făcut în teren (31% PNL, 28% PSD, 21% USR, 6% PMP și 5% PRO România), însă Tomac nici nu a confirmat, nici nu a infirmat cifrele, spunând că niciuna dintre cercetările PMP nu au fost făcute publice.

Totodată, liderul PMP a mai subliniat că ”în 4 din cele 6 cercetări făcute de partid PRO România nu trece pragul pentru că nu are structuri în teritoriu”:

  • ”Noi ne-am născut în opoziție. În momentul în care am reușit împreună să o trimitem într-un concediu prelungit pe doamna Dăncilă, am pus umărul la instalarea unui guvern. Dacă se va înfăptui reducerea numărului de parlamentari la 300, inițiativă care e pe ordinea de zi a Camerei Deputaților de 2 ani, și dacă vor fi imediat eliminate pensiile speciale pentru politicieni, noi ne vom așeza la discuții cu aceia. Iar premierul va fi dat de cei care vor avea cele mai multe mandate. În 4 din 6 cercetări făcute de PMP, PRO România nu trece pragul pentru că nu au structuri în teritoriu”, a declarat Eugen Tomac, marți seară, la Realitatea Plus.

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Si PMP trece pragul cu ajutorul PSD, cum a trecut si UDMR.

  2. Cele 80 miliarde de euro vor schimba fața Elenei Udrea.

  3. nu va iluzionati pnl va guverna cu usrplus

  4. Când iam arătat unui coleg fan înfocat PMP cum e cu lista lor plina de PSD-isti și alte seminții, mi-a zis sec sper sa nu treacă acolo pragul electoral, sa fim serioși se pensionează Base, e terminat și partidul, niște fripturiști din eșalonul 2

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.