G4Media.ro

Eugen Tomac: Am fost calm și atent la orice provocare, s-a depășit…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Eugen Tomac: Am fost calm și atent la orice provocare, s-a depășit însă o linie roșie. O spun direct și asumat. Nu mai tolerez, cei care au încercat să ne distrugă vor primi ceea ce merită. Exact ce ne-au dorit nouă vor primi înzecit. De mâine, nimic nu va mai fi la fel

Liderul PMP Eugen Tomac, lansează un mesaj amenințător la adresa celor care vor să-i distrugă partidul, fără însă spună concret la cine se referă. El spune că de doi ani trăiește una dintre cele mai ciudate experiențe politice: „Conduc un partid pe care toată lumea îl vrea desființat”. Eurodeputatul mai spune amenințător că „De mâine, nimic nu va mai fi la fel!”, că până acum a calm și atent la orice proviocare, dar s-a depășit însă o linie roșie. „O spun direct și asumat. Nu mai tolerez, cei care au încercat să ne distrugă vor primi ceea ce merită”, afirmă Tomac.

„PSD a încercat să rupă PMP în zeci de bucăți, dar nu a reușit. I-a păcălit doar pe câțiva oameni ce vânau funcții cu orice preț. PNL a dorit o fuziune și și-a imaginat că, afișându-se cu un discurs de vulpe șireată, va înghiți din mers o nucă tare. Nu i-a mers. Din interior, o grupare ce are carențe mari în a înțelege noțiuni elementare de democrație și care disprețuiește acest partid, s-a aliat cu toate formațiunile și toate instituțiile care ne pot hărțui, dar nu le va merge. Mă și amuză deja când îi întâlnesc pe holurile instanțelor din București, disperați, neputincioși și plini de ură. Oameni slabi, lipsiți de caracter. Sunt convins că Adevărul va triumfa, noi am rezistat și ne vom lua revanșa. România are nevoie de un partid al dreptății, de un partid care să ducă mai departe stindardul dreptei curajoase, de un partid vertical și capabil să reziste, așa cum PMP o face de zece ani. Ne-au tăiat resursele, ne amenință cu dosare, ne târăsc prin tribunale, ne lovesc în stil bolșevic. Nimic însă nu ne va opri. Vom continua să muncim pentru a oferi românilor o alternativă reală de dreapta.

Ratații din politică nu au loc lângă noi. Lângă PMP și aliații noștri vor rămâne doar cei care știu să respecte democrația, prețuiesc dreptatea și iubesc România!Am fost calm și atent la orice provocare, s-a depășit însă o linie roșie. O spun direct și asumat. Nu mai tolerez, cei care au încercat să ne distrugă vor primi ceea ce merită. Exact ce ne-au dorit nouă vor primi înzecit. De mâine, nimic nu va mai fi la fel!Românii vor avea în 2024 cel mai de succes proiect politic de dreapta pe care să-l voteze cu încredere și mândrie.Cred în polul de dreapta, iar noi îl vom construi pentru români, pentru România!”, scrie pe contul de facebook Tomac.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. V-au facut si voua dosar?
  Orbane tu nimica?

 2. Mai există partidul turnătorului Petrov?😂

 3. Citind cu atenție declarațiile domnului Tomac, nu pot sa nu constat ca este mai degrabă supărat pe membrii propriului partid (cei care vânează funcții și cei care nu înțeleg democrația, cei fără caracter). Și atunci, cum poate fi PMP un partid de succes cu astfel de probleme? Cum ii va convinge pe români să îi voteze, mai ales ca nu se poate uita ca partidul este creația lui Băsescu și Udrea?

 4. @ Zed – Nu te contrazic, da’, cand citesc „cei care vânează funcții și cei care nu înțeleg democrația, cei fără caracter”, ma gandesc ca se potriveste pe de-a-ntregul cu pesedepenele, nu cu vreo grupare amarata din interiorul unui partidulet.

 5. Oho, mai e Mike Neamtu in PMP? Sau s-a dus la AUR unde-i era locul? Tipul asta era un mare papagal pe umarul PMP-ului ultima oara cand am verificat. E un ultraconservator si un propagandist in romania al discursului extremist protestant din SUA. Un mare sustinator al trepanatului Trump.

 6. Declaratia este foarte tare. Mi-ar placea sa nu fie un foc de paie si sa se produca o minune, Romania are nevoie de o atitudine curajoasa si de actiune in genul celei pe care o anunta Tomac.
  Dar, din pacate, tentaculile mafiei sunt prea puternice si ramificate si vocile curajoase prea putine.

 7. Hai nea Tomac, dă-i bătaie și să te țină balamalele!

 8. la prezidentialele trecute, principalul adversar a PMP a fost USR-ul, si mi-a creat impresia ca asa au primi ordin pe filiera PDL-PNL-PEESEEDEE, acum joaca rol de neprihaniti?