G4Media.ro

”Eu cred” / O campanie publicitară misterioasă îi intrigă pe italieni /…

Sursa foto: Facebook / Credo

”Eu cred” / O campanie publicitară misterioasă îi intrigă pe italieni / Religie, partid sau Ucraina sunt principalele ipoteze

„Credo”. Eu cred, în românește. Cuvintele apar pe un fond galben cu scris albastru. Sau pe un fundal albastru cu scrisul subliniat în galben, relatează Corriere della Sera despre o campanie publicitară care a apărut în ultimele zile în principalele orașe din peninsulă.

Culorile duc imediat cu gândul la Ucraina. Inscripția a apărut pe bannere, pe afișe de șase pe trei metri și chiar pe multe camionete publicitare. Totul a început în Milano, dar în ultimele ore mesajele au început să apară și în multe alte orașe italiene.

Există, de asemenea, un site web (credo-2022.it), dar acesta nu adaugă prea multe informații. Apare scris doar ”Eu cred. Tu în ce crezi?”.

În plus, există o numărătoare inversă care va expira vineri, în jurul orei 22.30. Și o trimitere la paginile de Facebook și Instagram care transmit doar imagini cu bannerele întinse prin țară. Cuvântul „Credo” se referă la contexte religioase, iar culorile, la Kiev. Dar, având în vedere perioada pre-electorală, este greu de evitat de suspiciunea că este vorba de o inițiativă electorală.

Există precedente iîn acest sens. Cu mult înainte ca Silvio Berlusconi să anunțe înființarea partidului său, în toată Italia au început să apară afișe de mari dimensiuni, pur și simplu cu cuvintele Forza Italia și cu o grafică destinată să devină la scurt timp cea a partidului albastru.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Trimit comentarii prea repede, evident. Hai, jet. Sunt satul. Sper sa va iubeasca Papa si Acolitii.

  2. Corno 🤘

  3. Dupa culori pare PNL-ul.