G4Media.ro

Emil Boc, supărat ”temporar” pe liderii coaliției de guvernare după ce au…

Emil Boc, supărat ”temporar” pe liderii coaliției de guvernare după ce au scăzut ”intempestiv” cota cuvenită primăriilor din impozitul pe venit

Emil Boc, primarul Clujului, a declarat vineri că este ”supărat temporar” pe cei trei lideri ai coaliției de guvernare pentru că au scăzut prin proiectul legii de buget cota cuvenită primăriilor din impozitul pe venit.

„În noiembrie 2020, în unanimitate, Parlamentul, de la stânga la dreapta și de la stânga la dreapta, a votat o modificare a legii finanțelor publice locale prin care a consacrat prin lege cotele din impozite pe venit alocate municipiilor, 65%. Nici nu s-a uscat bine cerneala legii din Monitorul Oficial când liderii coaliției au spus: «Anul acesta, derogăm de la această lege și nu le dăm 65%, le dăm 63%»”, a declarat Boc, citat de Monitorul de Cluj.

”A fost o decizie intempestivă a coaliției. Suntem supărați temporar, ne va trece supărarea dacă la recrificare ne vor pune cele două procente la loc”, a spus Boc la Digi 24.

Pe de altă parte, primarul Clujului a lăudat proiectul de buget: ”e un buget bun, sănătos, axat pe investiții. Apreciez ce face premierul Cîțu, are un ADN politic sănătos, vrea ca România să performeze”. (Foto: Emil Boc / Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Cascam gura la Catedrala, la schimb

 2. Tot așa a făcut și el așa că ciocul mic .

 3. Pusca si cureaua lata, ce spagi uriase se manipulau odata cand se taiau pensiile si salariile romanilor.

 4. Nu suspenda PuZ urile? Ha, ce-mi plac glumele mele. Asta si in locul ghenei de gunoi iti baga in bloc. In Cluj e un singur parculet pricajit si pe ala ocupandu-l cu paranghelii jumatate de vara, cand nu se plimba rachitelenii cu dulaii.

 5. 85% din impozitul pe venit ar trebui să rămână pe plan local. 15% pentru ”centru” este mai mult decât suficient. Dacă nu-i ajunge, ”centrul” să-și reducă personalul.

 6. Articolul e platit de boc? Vad ca cenzurati comentariile critice. Ce sa faca boc cu mai multi bani, biserici si paranghelii?

 7. Clujenii n au intelepciunea sa voteze un Nicusor. Ei se multumesc cu blocurile din parc si se plimba prin cimitire

  • Clujean fiind iti dau dreptate
   PR-ul functioneaza de minune la Cluj de crede toata tara ca la noi e Mecca, in realitate urbanismul e la pamant, infrastructura inexistenta iar spitalele……majoritatea ca alea de campanie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.