G4Media.ro

Elon Musk spune că fiica sa transsexuală a rupt legăturile cu el…

Sursa foto: ANGELA WEISS / AFP

Elon Musk spune că fiica sa transsexuală a rupt legăturile cu el din cauza „neo-marxiștilor”: „Este vorba de comunism în toată regula și de un sentiment general conform căruia dacă ești bogat, ești rău”

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a declarat pentru Financial Times că decizia unuia dintre copiii săi de a rupe complet legăturile cu el a fost cauzată de „neo-marxiștii” din instituțiile de învățământ, relatează publicația americană eastbaytimes.com.

Musk nu a precizat ce instituții și-ar fi exercitat influența asupra fiicei sale, dar a spus: „Este vorba de comunism în toată regula și de un sentiment general conform căruia dacă ești bogat, ești rău”.

În luna iunie, fiica transsexuală a lui Elon Musk a depus o cerere pentru a-și schimba numele, în care afirmă că nu mai dorește să aibă vreo legătură cu tatăl său „în vreun fel, sub nicio formă”

Mama tinerei, prima soție a lui Musk, Justine Wilson, l-a caracterizat pe omul de afaceri ca fiind un bărbat dificil, autoritar și patriarhal cu care este dificil de trăit.

În iunie, un judecător al Curții Superioare din Los Angeles a aprobat oficial două cereri ale fiicei lui Musk de a fi recunoscută legal ca femeie. În petiția de schimbare a numelui, fiica și-a exprimat, de asemenea, dorința de a nu mai fi legată de celebrul ei tată. Judecătorul a semnat documentele care spun că un nou certificat de naștere va fi emis pentru tânără, care reflectă schimbarea de nume și de sex.

Fiica lui Musk este unul dintre cei cinci copii pe care el și Wilson, o romancieră canadiană, i-au avut în timpul tumultuosului lor mariaj de opt ani. Într-un eseu dur pe care Wilson l-a scris pentru Marie Claire despre căsnicia lor, care s-a încheiat în 2008, ea a spus că Musk a crescut în cultura dominată de bărbați din Africa de Sud.

„Dorința de a concura și de a domina, care l-a făcut să aibă atât de mult succes în afaceri, nu se oprea ca prin minune când a venit acasă”, a scris Wilson. „Acest lucru și dezechilibrul economic vast dintre noi au însemnat că, în lunile care au urmat nunții noastre, o anumită dinamică a început să se instaleze”.

„‘Sunt soția ta’, i-am spus în repetate rânduri, ‘nu angajata ta’. ‘Dacă ai fi angajatul meu’, spunea el la fel de des, ‘te-aș concedia’.”

Musk este, de asemenea, tatăl fiului X AE A-XII, în vârstă de 2 ani, și al fiicei Exa, în vârstă de 10 luni, cu Grimes.

„Am relații foarte bune cu toți ceilalți”, a spus Musk despre copiii săi. „Nu-i pot câștiga pe toți”.

În interviul pentru Financial Times, Musk a spus că relația sa cu fiica sa „s-ar putea schimba” în viitor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

19 comentarii

 1. Trotinetele 0.000000001 voturi.Mai era userista lui Ciolos cu desființarea proprietății private.

  • Oana Maria Bogdan nu promova new marxismul userista cu desființarea proprietății private și mâncatul la colhoz?Nici pesedistii în cele mai negre coșmaruri nu visau așa ceva, mai ales că Iliescu a dat pământurile înapoi proprietarilor de drept.

 2. Moment de cotitura pentru el.

 3. Las-o pe fiita, vezi ce faci cu actiunile alea ca ma bagi in faliment!
  Sezonul urmator vreau trotineta noua!

 4. Sa-i zica cineva acestui „geniu” Elon Musketaru ca fica sa are dreptate cel mai bine e nici sarac nici bogat ci pe mijloc

  • In cazul lui faptul ca are foarte multi bani este un lucru benefic pentru noi.

  • Banii i-au luat mintile! Deja se crede pe Marte unde vrea sa-si faca el orasul lui, bitcoinul lui si sa se faca dictator :))

  • @bravo, nu vrei tu sa iti vezi de mona ta si sa lasi miliardarii sa faca ce vor?

 5. @Tulth – nu te mai saturi de mancat c a c a t ruznacule? :)) Te stie tot site-ul Eugene ca esti o carpa bolsevica cu tot felul de nickuri ba „Cioby” ba „Monica” ba „mihai” ba „etc” „smdp” si altele. Numai un psihopat ca tine poate iubi regimul putlerist!

 6. Decat o proast cu o sexualitate indoielnica.

 7. zice-ti ba ca e vorba de fiul sau.. credeam ca are o fata, chiar cautam pe google :)) cand mi-am dat seama ca e tramvai.

 8. Ba terminatilor , care fica ? Este un mascul care s a automutilat si acuma se crede femeie .
  Fizic tot barbat ramane si cu râma taiata .

 9. Ruble, tu citești ce scrii??? Ori ești dus, ori ești dus. Păcat, inițial pareai sa ai un rol de saltimbanc, acum se vede ca nu te ajuta nici fața, nici capul. Ce să-i faci, asa sunt unii, nu au noroc în viata…

 10. Ruble, sa nu uiți sa votezi cu usr!!! Te încadrezi perfect la profilul votantului acestui partid-circ. Se vede ca ești clovnul principal.

 11. asta chiar o face pe tanti Vio sa para inteligenta

 12. Banii îți iau mințile și îți alterează judecata !