G4Media.ro

Elon Musk și băieții săi, alături de Papa Francisc: „Onorat să mă…

sursa foto: Twitter / Elon Musk

Elon Musk și băieții săi, alături de Papa Francisc: „Onorat să mă întâlnesc cu @pontifex, ieri”

Elon Musk a revenit vineri noapte, după o absenţă de nouă zile, pe Twitter, platforma de social media pe care încearcă să o achiziţioneze contra sumei de 44 de miliarde de dolari, şi a publicat o fotografie în care apare alături de Papa Francisc, de la o întâlnire care a avut loc joi, informează Reuters.

Musk, cel mai bogat om din lume, a publicat o fotografie în care apare alături de suveranul pontif. Imaginea este însoţită de textul: ”Onorat să mă întâlnesc cu @pontifex ieri”.

În imagine mai apar şi cei patru băieţi adolescenţi ai lui Musk, dar nu şi fiica sa transgen, în vârstă de 18 ani, care, pe 20 iunie, a depus o cerere pentru schimbare numelui şi pentru a rupe astfel toate legăturile cu tatăl său. Musk este tatăl a opt copii.

Scopul întrevederii dintre Musk şi papa Francis precum şi locul unde s-a desfăşurat această întâlnire sunt deocamdată necunoscute.

Luna trecută, Musk a spus că ”mai sunt câteva probleme nerezolvate” înainte de achiziţionarea Twitter, printre care numărul de conturi ”false” din sistem, dar şi ponderea datoriilor în oferta de achiziţie, relatează Agerpres.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter