G4Media.ro

Elon Musk și cântăreața Grimes, obligați să schimbe numele primului lor copil.…

Elon Musk și cântăreața Grimes, obligați să schimbe numele primului lor copil. Cum se pronunță X AE A – 12 și de ce nu era bun – VIDEO

Magnatul sud-african Elon Musk şi actuala lui parteneră de viaţă, cântăreaţa Grimes, şi-au surprins fanii atunci când au decis să îşi numească primul lor copil „X AE A-12”, însă legile din statul american California i-au obligat să renunţe la acest prenume total neobişnuit, relatează ediţia online a cotidianului spaniol El Pais, citată de Agerpres.

Fiul lor s-a născut pe 4 mai şi, după câteva ore, patronul companiei Tesla a anunţat o schimbare radicală în viaţa lui, spunând că nu are nevoie de atâtea lucruri, că acestea „îl sufocă” şi că vrea să se despartă de o parte dintre posesiunile sale.

Vezi în video cum se pronunță numele X AE A – 12 și ce însemna el

Numele copilului avea o semnificaţie pe care cântăreaţa s-a văzut nevoită să o explice prin intermediul unui mesaj online. Potrivit artistei canadiene, X înseamnă „variabila necunoscută”, în timp ce AE se referă la „ortografierea elfică a AI”, care înseamnă „dragoste şi/sau inteligenţă artificială”. Contribuţia tatălui a avut legătură cu partea numerică a prenumelui, deoarece A-12 înseamnă „precursor al SR-17”, care este avionul preferat al cuplului, „deoarece nu este prevăzut cu arme şi sisteme de apărare, ci doar cu viteză”.

Însă Elon Musk şi Grimes au fost nevoiţi să schimbe ortografia prenumelui copilului, având în vedere că legile din California interzic ca numele să includă cifre. Potrivit legii, numele înscris în certificatul de naştere trebuie să reflecte „cele 26 de litere ale alfabetului englez”, dar poate include un apostrof sau ghilimele.

Prin urmare, cei doi părinţi s-au văzut nevoiţi să bată în retragere şi au decis să schimbe ultima parte a numelui şi să folosească cifre romanice, astfel încât copilul a fost înscris: „X AE A-Xii”.

Bebeluşul este primul copil al cântăreţei în vârstă de 32 de ani şi al omului de afaceri sud-african, în vârstă de 48 de ani.

Elon Musk are alţi cinci fii – gemeni şi tripleţi, născuţi prin fertilizare in vitro – din prima lui căsătorie, cu Justine Wilson (2000-2008). Primul fiu al cuplului Musk-Wilson, Nevada Alexander, a murit la vârsta de 10 săptămâni din cauza sindromului morţii subite la sugari.

Ceilalţi fii ai lor se numesc Damien, Saxon, Griffin, Xavier şi Kai. Magnatul sud-african a fost căsătorit şi cu Talulah Riley, de două ori, în perioadele 2010-2012 şi 2013-2016.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Pt un baiat asa destept… la femei are gusturi groaznice.

 2. Trebuie sa fii un mare handicapat sa-ti botezi copilul asa. Numele afecteaza personalitatea. L-ar fi nenorocit, in cel mai bun caz un ‘alien’ vazut de toata lumea …

 3. -Bulă, să faci bine și să îți schimbi numele! Prea are o conotație sexuală, ai înțeles?
  -Da, boss, am înțeles!
  …………………
  – Bulă, ți-ai schimbat numele așa cum ai promis?
  – Da, boss!
  – Și cum te cheamă acum?
  – Denis.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.