G4Media.ro

Elon Musk şi-a făcut debutul în calitate de prezentator al emisiunii umoristice…

Sursa foto: Captură video

Elon Musk şi-a făcut debutul în calitate de prezentator al emisiunii umoristice ”Saturday Night Live”

Elon Musk, CEO al companiilor Tesla şi SpaceX, şi-a făcut debutul sâmbătă seară în calitate de prezentator al emisiunii americane de televiziune ”Saturday Night Live” (SNL), informează AFP, citată de Agerpres.

Controversatul multimiliardar, a cărui prezenţă în cadrul emisiunii umoristice a fost extrem de anticipată, un mare susţinător al criptomonedelor, nu a ratat şansa de a promova din nou Dogecoin, o monedă virtuală creată în glumă, pe care a legitimat-o cu ajutorul mesajelor sale de pe Twitter.

Într-un scheci în care i se pune insistent întrebarea „dar ce este de fapt Dogecoin?”, Elon Musk răspunde în cele din urmă: ”este un vehicul financiar de neoprit, care va cuceri lumea”. Antreprenorul a adăugat cu entuziasm: ”înainte către Lună!”.

Cu toate acestea, prestaţia lui Musk, un invitat mai puţin obişnuit în cadrul SNL nu a avut drept efect creşterea ”până la Lună” a cursului de schimb al Dogecoin, care a pierdut 5 cenţi în timpul emisiunii şi a ajuns în final la 55 de cenţi.

Magnatul în vârstă de 49 de ani, a cărui participare la celebra emisiunea umoristică a stârnit polemică, şi-a jucat propriul rol.

Şi-a făcut apariţia într-o ţinută complet neagră, prezentându-se drept ”prima persoană cu sindromul Asperger invitată la SNL… sau cel puţin care recunoaşte acest lucru”.

Musk, care a minimizat în afirmaţii anterioare gravitatea pandemiei, a încercat să se reabiliteze spunând că ”măştile sunt oportune”. Într-o scenetă în care a apărut costumat în Wario, duşmanul eroului din jocul video Super Mario, Elon Musk a subliniat că ”nu este diabolic, ci doar neînţeles”.

Fondatorul SpaceX a dat totodată dovadă de un umor macabru într-un scheci despre un astronaut trimis pe Marte, căruia îi spune ”că nu va supravieţui acestei misiuni” şi căruia îi explodează apoi capul în timpul unei transmisiuni în direct pe ecranele din Times Square.

Şi ca o aluzie ironică la adresa rachetei chineze care s-a dezintegrat duminică deasupra Oceanului Indian, prezentatorii emisiunii s-au întrebat: „dar de ce este oare Elon Musk invitat în emisiune? Acum ştim, avea nevoie de un alibi!”.

Sursa foto: Captură video

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Pe modelul „noile haine ale imparatului”, americanii au murit de ras cand oligarhul le-a spus ca are o boala ce il face lipsit de umor.

    Apropiat de ambele grupuri de gerontocrati de la Washington, Elon Musk este faimos pentru ca a obtinut contracte enorme cu statul, fara licitatie, pretinzand ca va lansa rachete „private”. In realitate, firma lui Musk a primit schitele NASA si fonduri NASA vreme de 10 ani, a externalizat productia componentelor catre alte tari si, finalmente, a „lansat” doua cutii de nivel tehnologic Gagarin 1961 din unitati militare ale guvernului SUA.

    Solicit respectuos, pe aceasta cale, lui Moromete sa-si plateasca fonciirea. Numai asa, Romania va putea achita catre SUA „armele de aparare” sau „vaccinul”. Exporturile SUA ajuta NASA sa deconteze lui Elon Musk, si astfel sa ne radem cu totii.