G4Media.ro

Eduard Novak: Dacă cifrele arată bine, în maximum 2-3 luni putem vorbi…

sursa foto: Captură video

Eduard Novak: Dacă cifrele arată bine, în maximum 2-3 luni putem vorbi despre deschiderea stadioanelor pentru public / Pentru sportivi, testele PCR vor fi înlocuite cu cele rapide antigen  

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat, marţi, că a discutat cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, și cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în cursul zilei de luni, și o variantă luată în calcul este ca în maximum 2-3 luni să se poată vorbi despre deschiderea stadioanelor pentru suporteri dacă „cifrele arată bine”.

„Dacă ar depinde de mine, de astăzi. Sunt oameni și instituții care sunt mult mai profesioniști și văd mai bine cifrele. (…) Vreau să fie un pas sigur și nu vreau să se întoarcă împotriva noastră”, a declarat Novak, într-o conferinţă de presă, întrebat când vor fi deschise stadioanele pentru public.

Eduard Novak a spus că are și „o veste bună”: sportivii urmează să fie testați cu teste rapide antigen.

„Schimbarea testelor PCR cu antigene pentru sporturi și vom începe cu sporturi pe echipe, unde erau cele mai mari costuri. (…) Fotbal, rugby, handbal și altele, care nu mai beneficiază din vânzarea de bilete și așa au costuri foarte mari”, a spus Novak.

Conferinţa de presă a avut loc cu ocazia semnării documentelor de preluare a Stadionului „Arcul de Triumf” de către Ministerul Tineretului de la Ministerul Dezvoltării.

Sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. „Daca cifrele arata bine”, deci nimic concret.

  2. Poate umblați și la banii FRF, că după cum joacă,la nivelul Andorra, San Marino,au salarii de nababi!la ei nu trebuie performanță,eficacitate?!sunt numai frezele de ei, mașini,gagici,tatuaje! când e să-și facă meseria nu ai ce să vezi, că pupă cruciulițe!