G4Media.ro

Ecaterina Andronescu, despre amnistierea plagiatorilor: Nu sunt de acord ca doctoratele vechi…

Ecaterina Andronescu, despre amnistierea plagiatorilor: Nu sunt de acord ca doctoratele vechi să nu mai fie verificate de plagiat

Forul care verifică acuzațiile de plagiat în tezele de doctorat se întrunește vineri, în prima ședință după ce conducerea sa a propus Ministerului Educației amnistie pe plagiatele vechi. Contactată de Edupedu.ro, Ecaterina Andronescu, ministru al Educației, a declarat: “Eu personal o să le spun că nu sunt de acord” ca doctoratele vechi să nu mai fie verificate de plagiat.

 

Foto: gov.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. NU STIE RUSINE?. OMORATI COPII IN SPITALE IAR VOI VA UMPLETI DE PRIVILEGII SI BANI, VRETI SA FURATI FARA DE PEDEAPSA. ACUM FACI PE MIRONOSITA.

  2. ESTI MAI REA DECAT BORFASII CU CARE TE INSOTESTI.

  3. Du-te caterino,du-te!

  4. La fel a facut si cu Dragnea. Pana la urma tot ca el o da.

  5. plagiatul e un furt. daca ar fi pedepsita fapta cu 2 ani inchisoare si daca prin fraudare se obtin si alte drepturi care ar fi pedepsite corespunzator, va spun ca si mama doctorilor va sufla de doua ori in iaurt. institutiile emitente ca si cei care valideaza o astfel de lucrare ar fi pasibili prin cumulare la aceleasi pedepse plus terminarea activitatii dar si a dreptului de a profesa in invatamint pe 20 ani. nu ar mai fi atita balamuc, comisii, coruptie, mariri de salariu, obtinere de foloase necuvenite si discutii interminabile. asta arata ca nu avem oamenii care trebuie in functii.

  6. Exista sansa premierii plagiatelor daca Tudorel Toader persista la Justitie.

  7. Doctoratele vechi plagiate sa fie si ele verificate si validate ca fiind ok, ca cel al lui Fonta ? Acest gen de furt este unul dintre cele mai dezonorante si ar trebui sa fie pedepsit cu restituirea avantajelor primite de autor si o amenda penala mare caci e o batjocura imensa adusa educatiei si societatii !! Alianta Infractorilor de la guvernare recompenseaza plagiatorii acum si cu sporuri la pensie………