G4Media.ro

DSP Sibiu cere clarificări de la Agenția Naţională a Medicamentului privind termenul…

DSP Sibiu cere clarificări de la Agenția Naţională a Medicamentului privind termenul de valabilitate al medicamentului Favipiravir importat din Ungaria: pe blister scrie că a expirat, pe cutie că va expira în iulie 2022

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu a cerut, astăzi, 10 noiembrie, clarificări de la Agenţia Naţională a Medicamentului privind termenul de valabilitate al medicamentului Favipiravir, importat din Ungaria pentru pacienţii cu COVID-19, transmite Rador.

DSP a solicitat lămuriri deoarece pe blister scrie că a expirat în octombrie 2021, iar pe cutie că va expira în iulie 2022, a precizat directorul adjunct al instituţiei, medicul Adela Morar.

Ea a mai spus că deocamdată pacienţii cu COVID-19 din spitalele din judeţ au încă Favipiravir din stocurile precedente. Un alt transport cu acest medicament este aşteptat mâine la Sibiu, de la fabrica Terapia din Cluj-Napoca.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Este bun în Milogistan. Așa-i și cu dozele…. DIN PIX SUNT „VALABILE”!!!

  • sugerezi din comentariu ca ar fi primit de pomana… eu zic sa mai citesti o data „privind termenul de valabilitate al medicamentului Favipiravir, importat din Ungaria”

 2. Inveti romanul sa traga cu arcul, asemenea smecherii se intalnesc in toate magazinele alimentare. Ambalajul exterior e OK, produsul interior e expirat, putini consumatori verifica.

 3. Pentru șoșoci e prea bun si-asa!

  • Pentru prosti ca tine oricum e de neinteles.

  • Și este de vis pentru waxxerrei…. „Boost”-erizarea trebuie direct în tâmplă să și-o facă.

  • Bai ăștia antivaccin, când va apuca hipoxia, stați naiba acasă și muriți demni. Nu veniți sa umpleți terapia intensiva aiurea. Sunt copii care au nevoie de operații și nu au loc de ăștia ca voi. Dacă tot sunteți împotriva sistemului rămâneți asa pana la capăt și nu va mai smiorcaiti ca niște leșinați când nu aveți aer. La voi demnitatea se ternima cand aveți 70% afectare pulmonară din ce am văzut în spital.

  • @Ionescule Gândacule, ia plătește-ți tu dozele, cîte vei mai apuca, de acum încolo…!

  • Fanele, am plătit la taxe și impozite în țara asta cât nu a plătit tot neamul tău de la ameobă încoace. Țin în cârcă în fiecare luna cel puțin 20 de leșinați și trântori ca tine care nu aduc plus valoare societății în niciun fel. Eu ma bucur ca nu te vaccinezi și prefer sa fie grămezi ca tine doar am pretenția sa fiți dracului demni și sa nu umpleți spitalele și sa plângeți ca leșinații când va apuca hipoxia. Demnitate pana la capăt!!!

  • El nu înțelege că și ceilalți au plătit și nici că 5% sunt afectati,la fel ca 5% din vaccinați( daca se presupune că eficienta e 95%)

 4. A fost prelungit la fel ca vaccinurile.

 5. De cate ori sa va spun? Chimicalele aste nu expira niciodată.

 6. Si ne mai miram ca mor ca muștele prin spitale…

 7. Eu nu cred asa ceva.
  La noi functionarii publici nu fac nimic.
  Suntem pe cont propriu.
  Cica avem presa libera pt. Dezbinare.

 8. Covidul este un test, omenirea la picat. Frâu liber la sclavia modernă. Orice fel de rasvratire și nesupunere va atrage suspendarea certificatului verde. Eemplu: în Israel oamenii nu au vrut doza3 dar au făcut-o că dacă nu aveau certificatul suspendat. Nu vei mai avea drept la muncă, acces în magazine, îți vor vaccina pana și copilul de 5 ani,, nu te vaccinezi ciuciu pensie, alocații, burse, nu votezi nu plătești taxe se suspendă certificatul, participi la proteste se suspendă certificatul și tot asa până o să-ți impună și de câte ori sa faci sex. Cei care nu cred să-și aducă aminte cum a fost la început cu masca, toți au spus că nu se poate doamne sa ma oblige……ba uite ca te-ai mascat. Soluția : unirea oamenilor și vaccinați și nevaccinatii.