G4Media.ro

Drumurile din județul Tulcea rămân închise luni dimineața: Mașini și persoane blocate,…

sursa foto: ISU Delta

Drumurile din județul Tulcea rămân închise luni dimineața: Mașini și persoane blocate, localități fără energie electrică

Drumurile din județul Tulcea rămân închise și luni dimineața după viscolul puternic de duminică. Mai multe mașini și persoane sunt blocate în zăpadă iar zeci de localități nu au energie electrică, transmite ISU Delta.

„Pentru evitarea unor noi situații de urgență, hotărârile nr. 21 și 22 din 26.11.2023 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență prin care a fost luată decizia de a se închide circulația publică pe toate drumurile naționale județene din județul Tulcea rămân închise până când utilajele de deszăpezire care intervin vor reuși să le deblocheze”, precizează sursa citată.

„În jurul orei 05:30 pe DN 22,Babadag – Constanța, salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în zona intersecției 2 Cantoane pentru deblocarea a două autoturisme în care se află 4 persoane. Acestea au rămas blocate în zăpadă, sectorul de drum nefiind încă deszăpezit. În timp operativ acestea au fost ajutate și au fost întoarse în orașul Babadag”, mai transmit salvatorii tulceni.

Situația la ora 07:00 se prezintă astfel:

– auto blocate – 7
– persoane ce necesită asistență – 11
– persoane salvate de structurile MAI și Autoritățile Publice Locale – 88
– Localități afectate de lipsa energiei electrice – 53
– Persoane afectate de lipsa energiei electrice – 47119

Din cele 7 autoturisme blocate 3 sunt în zona Luncavița – Văcăreni și una în zona Babadag. În aceste autoturisme se află 9 persoane. În zona localității Iazurile se intervine pentru deblocarea a 3 autoturisme în care se află doua persoane, în al treilea auto nu sunt că ar fi persoane blocate, se mai arată în comunicatul citat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...