G4Media.ro

Drumuri închise şi restricţii de circulație în Vrancea din cauza viscolului puternic

Sursa Foto: Twitter/ New York State Police

Drumuri închise şi restricţii de circulație în Vrancea din cauza viscolului puternic

Trei drumuri au fost închise, iar pe alte sectoare de drum au fost instituite restricţii parţiale de circulaţie, miercuri, din cauza viscolului puternic, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, transmite Agerpres.ro.

De asemenea, IPJ Vrancea anunţă că, începând cu ora 11,30, a fost instituită restricţie totală de circulaţie pe DN 2 (E 85), pe tronsonul Buzău – Râmnicu Sărat.

Drumul naţional 23 B Măicăneşti – Ciorăşti şi drumurile judeţene 202 F Băleşti – Mihălceni şi 205 H Domneşti – Păuneşti au fost închise circulaţiei, din cauza viscolului puternic.

Tot ca urmare a viscolului, se circulă cu dificultate pe următoarele drumuri: DN 2 N, Dumbrăveni – Căiata, DN 2 E85 la intrare în satul Pădureni, DN 2 E85 la intrare în sat Călimăneşti, DJ 204 E Panciu-Haret, DJ 204 D Focşani-Suraia, DJ 204 E din DN2 (E 85) către satele Răchitosu-Ciuşlea şi DN 23A la ieşire din Gologanu înspre Tătăranu.

Potrivit Consiliului Judeţean Vrancea, pe mai multe dintre aceste sectoare de drum se acţionează cu lame, vole sau sărăriţe pentru degajarea carosabilului şi rezolvarea problemelor apărute.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Imi place ca folosesc poza de la New York State Police. Pentru ca Vrancea este in New York, mai nou.