G4Media.ro

Drulă (USR): Marcel Ciolacu se comportă ca un golan politic. Primarii USR…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Drulă (USR): Marcel Ciolacu se comportă ca un golan politic. Primarii USR sunt sub asalt zilnic, cu controale de la Curtea de Conturi și dosare

Cătălin Drulă, președintele USR, îl acuză pe Marcel Ciolacu că vrea să îi racoleze pe primarii USR, pe care îi amenință cu controale ale unor instituții ale statului.

”Marcel Ciolacu se comportă ca un golan politic. Primarii USR sunt sub asalt zilnic. Ori se alătură mafiei, ori… se știe ce pățești. Marcel Ciolacu te “rezolvă” dacă semnezi adeziunea la PSD. Dacă nu, dacă reziști, te rezolvă niște controale de la Curtea de Conturi, un dosărel, un faliment al primăriei”, a declarat Drulă, potrivit unui comunicat.

”Așa înțelege golanul politic de Buzău, hăitașul lui Hayssam, cărătorul de geantă al corupților și perverșilor, doctorandul eșuat SRI, Marcel Ciolacu, să facă politică. În stil mafiot. Fix Adrian Năstase când i se umflase capul și visa că are România pe tavă. Se strânge lațul, Marcele!”, a mai spus Drulă.

PSD a fost criticat și de PNL pentru racolările de aleși locali din acest an, cu câteva luni înaintea alegerilor locale din 9 iunie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. ca un uselist tipic

  2. PSD-PNL-UDMR are școala KGB și AUR este FSB. Dacă vrem o societate rusească in care mamele ce îndrăznesc să își înmormânteze fii sunt executate, atunci să votam PSD-PNL-UDMR-AUR!

  3. E stăpânul stăpânilor.