G4Media.ro

Droguri de mare risc la festivalul SAGA / DIICOT a reținut două…

sursa foto: Poliția Româna/DIICOT

Droguri de mare risc la festivalul SAGA / DIICOT a reținut două persoane sub acuzația de trafic de droguri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală (DIICOT) anunță că au dispus reținerea a doi inculpați, la data de 7 iulie, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Drogurile au fost distribuite la festivalul SAGA.

„Actele de urmărire penală efectuate în cauză au relevat că în aceeași zi , în timp ce se aflau în incinta unui complex din municipiul București în care se desfășura un festival de muzică,  aceștia au deținut și vândut  mai multe comprimate ecstasy (drog de mare risc). Astăzi  a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile”, se precizează în comunicatul transmis de DIICOT.

sursa foto: DIICOT

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. și  Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se mai precizează în informare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. despre ce droguri e vorba? în ce constă „marele risc”?