G4Media.ro

Drept la replica Fildas Trading

Drept la replica Fildas Trading

Compania Fildas Trading a remis redacției următorul drept la replică față de articolul ”Proprietara farmaciilor Catena, în topul exporturilor paralele de medicamente. Cine sunt acționarii firmelor care scot cele mai multe medicamente din România”.

Iată dreptul la replică integral.

Firmele grupului Fildas sunt cele care au fost intotdeauna impotriva oricaror exporturi paralele care afectau pacientul roman, punand piata autohtona ca prioritate absoluta in distributia de produse farmaceutice. Dovada acestei afirmatii este insasi amenda la care se face referire in articolul dvs., data de Consiliul Concurentei, in care Fildas Trading a fost sanctionata tocmai pentru ca a semnat un document in care se mentiona livrarea doar in Romania a medicamentelor.

Fildas Trading se afla in posesia unor documente oficiale de la Agentia Nationala a Medicamentului care certifica faptul ca firma noastra nu a efectuat niciun export de medicamente deficitare. In plus, in clasamentul exportatorilor, publicat de Ziarul Financiar in aprilie 2018, Fildas Trading nu se afla in topul celor 20 de distribuitori/exportatori.

Cerem autorilor articolului tendentios sa justifice afirmatiile FALSE din continutul articolului si sa rectifice imediat continutul, in mod public, cu scuzele de rigoare, eliminand si fotografia care il ilustreaza.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter