G4Media.ro

Dragoș Benea, europarlamentar PSD: ”Pe diaspora, care numără 5, 6 milioane de…

Sursa foto: Captură video

Dragoș Benea, europarlamentar PSD: ”Pe diaspora, care numără 5, 6 milioane de oameni din Portugalia până în Albița, am pierdut-o aproape complet”

Europarlamentarul PSD, Dragoș Benea, a declarat în cadrul unei conferințe organizate de G4Media că partidele main-stream au pierdut din punct de vedere electoral diaspora.

”Trebuie să oprim această erodare a partidelor main-stream și să oprim și creșterea partidelor extremiste în următorii cinci ani. Trebuie acel eurosceptic soft trebuie liniștit, calmat și argumentat acest lucru, discutat cu el.

Pe diaspora care numără 5, 6 milioane de oameni din Portugalia până în Albița am pierdut-o aproape complet. Sunt oameni de comunicare care au mai și luat voturi de acolo în 2019 de ce? Eu nu cred că diaspora este anti-UE, ea se suprapune pe alte nemulțumiri. Poate exemplul Schengen, s-a vorbit mult și s-a făcut foarte puțin până mai de curând a făcut paradoxal, ca diaspora să alimenteze acest bazin al partidelor extremiste.  Ele au și un discurs, mai ales în România, justițiar și bombastic, foarte ușor de ajuns la unele pături din societate care se consideră izolate”, a spus Benea.
Afirmația a fost făcută în cadrul dezbaterii G4Media ”Alegeri cruciale pentru UE: care sunt mizele și cum pot fi contracarate tendințele anti-europene”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Un europarlamentar cu o activitate cel putin subtire

  2. Măi Drăgoșele, ai idee de ce ați pierdut diaspora ?
    Îți spun eu, pentru că voi cei de la Ciuma Roșie sunteți
    proști și hoți ? Capisci ?

  3. e spontan 🙂 gen almanahe