G4Media.ro

Dragnea, replică pentru Kelemen Hunor: Dacă mergem cu Guvernul în Parlament pentru…

Dragnea, replică pentru Kelemen Hunor: Dacă mergem cu Guvernul în Parlament pentru restructurare, avem majoritate fără UDMR

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că, în cazul în care se va ajunge la varianta restructurării Guvernului, actuala coaliţie are majoritate în Parlament şi fără UDMR, transmite Agerpres.

„Am auzit ce a spus UDMR-ul şi ştiam că UDMR-ul nu susţine o restructurare a Guvernului, am şi discutat cu colegii de la UDMR. Dacă vom lua decizia să mergem cu Guvernul în Parlament pentru restructurare avem majoritate fără UDMR, fără niciun fel de problemă, în plenul reunit”, a spus Liviu Dragnea.

Precizările sale vin în contextul în care preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că, în cazul în care se face restructurarea Guvernului prin Parlament, formaţiunea sa va lăsa coaliţia PSD-ALDE să arate că are majoritate şi va încerca să nu îi încurce nici pe cei din Opoziţie.

Totodată, Liviu Dragnea a fost întrebat despre posibilitatea ca preşedintele Iohannis să blocheze inclusiv o variantă de restructurare a Executivului, preşedintele PSD afirmând: „La cum a jucat în picioare Constituţia e în stare să facă orice. (…) Poţi să dai vot în Parlament pentru tot Guvernul şi Iohannis să nu semneze, că a ajuns la concluzia că poţi să-ţi baţi joc de Constituţie…aşa şi, nu păţeşte nimic. Deci, orice e posibil la Iohannis. (…) El stabileşte cine e bun ministru, cine nu e bun ministru. (…) E limpede pentru toată lumea care vrea să observe că vrea să blocheze Guvernul cu orice preţ prin orice mijloace”.

Preşedintele PSD a subliniat că în perioada următoare atenţia social-democraţilor va fi concentrată pe actul de guvernare, pe comunicarea cu oamenii.

„Iohannis să rămână cu prostiile lui, cu jocurile lui, cu blocajele lui. Până la urmă, la Ministerul Justiţiei va fi pus un interimar că trebuie să funcţioneze ministerul ăla. Şi sperăm, o dată pentru totdeauna, ca de acolo de la minister să nu mai vină blocaje în ceea ce priveşte actele normative. În rest, Iohannis să se joace cum vrea”, a mai declarat Dragnea.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Din pacate pareca infractorul va fi albit, ccr iccj si dna joaca o hora care bate intr-a colo, probabil de mana cu dragnea va scapa si impostorul de valcov

  Ce e de facut?….la vot cu totii, sa ne convingem familia si cunoscutii sa mearga la vot…in caz contrar vom intra intr-o noua era dragnea+valcov si de data asta vor avea si imunitate

 2. Problema lui Dragnea e, paradoxal, că mereu schimbă un ministru mai bun cu unul socotit mai rău.

 3. Strugurii sunt cam acri 🙂
  Ce te faci Livache, daca îți pleacă un grup la Ponta, brusc și dintr-o dată? S-or mai găsi 15-20 PSDiști mai curați și cu mai mulți neuroni, care să vadă ca ne duci pe toți în prăpastie și care să se fi săturat până peste cap de tine și de dictatura ta !
  Nu mai bine nu te mai zbați atât să distrugi totul și mai bine dispari? Nici banii cu care îi mituiești pe unii nu vor tine la nesfârșit!
  Tu ești acum într-un nisip mișcător, cu cât te zbați mai mult, cu atât te scufunzi mai adânc! Și tragi la fund și pe cei de care încerci să te agăți!

  • Flaushatul e prea prost sa inteleaga asa o strategie. Inca i se vede noroiu ” dintre deşte” , repetent, fiu de melițian, deci cam zero la capitolul gândire.