G4Media.ro

Dragnea recunoaşte că limuzina BMW cu care a mers la mare e…

Dragnea recunoaşte că limuzina BMW cu care a mers la mare e a fiului său, că nu avea ITP, şi jigneşte ziariştii care au scris despre subiect

Liviu Dragnea a recunoscut joi că limuzina BMW cu care a mers la mare de 1 mai îi aparţine fiului său, cum a scris G4Media.ro, şi că maşina nu avea ITP, aşa cum a scris Recorder.ro. Dragnea i-a luat peste picior pe ziariştii care au scris pe subiect, numindu-i „detectivi, unii pârâţi într-adevăr, vai de mama lor”. Şeful PSD a făcut o referire ciudată la „o domnişoară care umbla liber prin Teleorman, care a făcut o mare analiză şi o mare investigaţie” – aluzie la publicaţia Liber în Teleorman, care a publicat mai multe anchete despre afacerile familiei sale.

„Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâţi într-adevăr, vai de mama lor, mă iertaţi că vorbesc aşa colocvial. Am văzut şi o domnişoară care umbla liber prin Teleorman, care a făcut o mare analiză şi o mare investigaţie. Maşina nu e a firmei unde este acţionar fiul meu, este a lui personală. Maşina mea a fost accidentată grav acum o perioadă, cu Irina – mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat – şi a fost avariată grav, este acum reparată, este încă în service. Este vorba despre maşina pe care o am în declaraţia de avere, X5, pe care am moştenit-o de la fratele meu. În ceea ce priveşte ITP-ul, am înţeles că nu e, fiul meu să primească amendă, să se înveţe minte. L-am rugat să-mi împrumute şi mie maşina, mi-a împrumutat-o, îi mulţumesc foarte mult, şi eu i-am împrumutat când el încă nu avea maşină, m-am dus la mare şi am venit”, a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Reamintim că G4Media.ro a scris astăzi că automobilul cu care Liviu Dragnea a circulat de 1 mai a fost cumpărat de fiul său, în numele unei firme la care este acţionar majoritar. Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, a cumpărat automobilul în 2016 de la dealerul BMW Proleasing Motors Ploiești, contra sumei de circa 130.000 de euro. Maşina este un BMW 740, an de fabricație 2015, motor 3000 centimetri cubi, 320 cai putere.

Bogdan Păcurar a postat pe pagina sa de Facebook datele rezultate din verificarea datelor furnizate chiar de Liviu Dragnea. El a arătat în premieră că mașina este un BMW 740, an de fabricație 2015, motor 3000 centimetri cubi, 320 cai putere, şi a dat numărul de înmatriculare şi seria de şasiu a automobilului.

Foto: Liviu Dragnea, selfie la volan. Sursa: Pagina de Facebook Liviu Dragnea

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

 1. hai sa zicem si asta ca ziaristi din conferinta de presa se hizleau la el si se gudureau ca niste oi proaste….. panarame umane …extrem de urat momentul

 2. Derbedeisme de mahala
  Nu striga el in gura mare ca este impotriva vaccinarii obligatorii
  Ar manca orice sa ramana la putere
  Coloana vertebrala, morala, educatie etc !!!!!!!!!!!!! In ce lume traim si cine ne conduce !!!!!!!!!
  Pacat ca Isarescu a acceptat sa se afiseze cu o tuta si 2 hoti
  Pacat de acest popor