G4Media.ro

Dragnea, despre vizita iubitei lui în Elveția: ”Nici o instituție publică nu…

Dragnea, despre vizita iubitei lui în Elveția: ”Nici o instituție publică nu i-a plătit cazarea sau transportul”

Liviu Dragnea a declarat luni că ”nici o instituție publică, nici din România și nici din Elveția” nu i-a plătit cazarea sau transportul Irinei Tănase, iubita sa, care l-a însoțit în vizita de săptămâna trecută din Elveția.

Întrebat de ziariști într-o conferință de presă în ce calitate a mers Irina Tănase în Elveția, președintele PSD a evitat răspunsul și a spus că ”nu va interesează ce am discutat acolo, am înțeles”.

Reamintim că Liviu Dragnea a fost săptămâna trecută într-o vizită oficială în Elveția, în calitate de președinte al Camerei Deputaților. El a fost însoțit de Irina Tănase, după cum arată fotografiile postate de aceasta pe contul său de Instagram.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

 1. ok… am dori atunci sa stim… ce salariu are donsoara si ce venit are dragnea…
  pt ca am mari indoieli ca isi permit o asemenea vacanta din salariile de bugetari

 2. La cât ai furat tu hamsterupe hot ar trebui sa ai de unde plăti deplasarea necrofilei.

 3. Daca este asa sa ne faca dovada cu acte: facturi hotel bilet avion facturi restaurante etc.Si apoi sa vedem si de unde are d ra bani de deplasare .

 4. Sunt foarte mulți oameni in România care își permit sa meargă intr-o vacanța fără a fi “”hoți”.lnclusv voi,cei care comentați,poate ca faceți asta.Dar,pentru voi,cei orbiți de ura,și dacă erupe un vulcan oriunde pe planeta,cu siguranța Dragnea este de vina.Poate ca v-as crede,dacă cu aceeași vehementa ,ați comenta si ce se întâmpla si cu cei pe care ii adulați.Ce sa facem,dublu standard,bată-l vina,ce ne place noua este perfect,ce nu,la gunoi,căci noi deține adevarul absolut.

 5. Curios este ca , in vizita oficială fiind, Dragnea si iubita sa s-au dus sa viziteze o fabrica de ceasuri. Oare Întâlnirile oficiale ale lui Dragnea au fost asa de scurtate ca i-a mai rămas timp si de vizitarea unei fabrici?
  Curios pt mine care trăiesc in Elvetia de 37 de ani si nu am citit niciodata vreo știre despre vreun politician local care face vizite de lucru. Probabil si ei vizitează diverse lucruri, cum facem noi toti, dar nu se mândresc cu asta si nici nu publicizeaza.
  Iar domnul Dragnea, avand in vedere ca a făcut o vizita oficială, organizata de Ambasada României la Berna, deci plătită din bani publici, cred ca este obligat sa răspundă ce a făcut acolo, cu rezultate le concrete ce au decurs din aceasta vizita. Ca altfel nu este normal, ca statul roman sa cheltuiască bani numai ca Dragnea si iubita lui sa viziteze o fabrica de ceasuri. Asa puteau sa vina pe cont propriu la Caslano si fără sa știe nimeni vizitau fabrica de ciocolata, iar cheltuiala, va asigur, si-o puteau acoperi din salariul de bugetar al domnului Dragnea.

 6. Offf, cum nu intelegem noi muritorii de rand nimic ce-nseamna dragoste inflacarata!
  L-a luat Irinuca de mana si la dus la fabrica de ceasuri sa-i demonstreze Loverului Livache, ca 10 sec nu sunt la fel de lungi ca 5 minute…
  Si da, invidiosilor, si-a platit singura-singurica deplasarea ca a strans si ea ceva banuti de cand „face” PSD-ul. E darnici aia de-acolo, are de unde, si…in plus a invatat-o Veorica ca daca si inghite face si mai multi bani!