G4Media.ro

Două sate din județul Galați au intrat în carantină. Mii de oameni…

Două sate din județul Galați au intrat în carantină. Mii de oameni din Toflea și Brăhășești sunt izolați începând de azi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați a decis că satele Toflea și Brăhășești intră, începând din data de 24 mai, în carantină. Decizia a fost luată ca urmare a numărului mare de infectări. Datele oficiale arată că 42 de persoane au fost confirmate cu coronavirus, iar alte 284 se află în izolare la domiciliu, informează Viața Liberă.

Așadar, în urma deciziei Comitetului Județean Pentru Situații de Urgență, cele două sate vor fi izolate, fiind vorba despre mii de oameni care nu mai au voie să iasă din localitățile Toflea și Brăhășești. Totodată, nimeni nu va avea voie să intre.

Autoritățile au decis și care sunt excepțiile de la aceste reguli, dar și că circulația se va face pe DJ 241 și DJ 241A.

”Rutele ocolitoare căilor majore care tranzitează satele Toflea și Brăhășești vor fi aduse la cunoștință populației prin mijloacele mass-mediei locale”, anunță Prefectura Galați.

Sursa: Viața Liberă

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Sunt sate locuite in proportie de 85% de romi care au fost plecati pana acum in Marea Britanie, Tarile nordice si Franta.
    Chiar asa de greu este sa scrieti cuvantul „rom”? Credeti ca faceti un bine societatii practicand aceasta auto-cenzura pe care nici regimul comunist nu o impunea?

  2. Amice: hai sa nu ne ascundem, sunt romi. Majoritatea nu au joburi (pt ca nu vor), fura si nu respecta regulile.

    Cand romii vor dori sa fie integrati si sa se lase se furat mai vorbim, pana atunci mucles

    • corect

  3. Da, multumesc ca imi spuneti, tocmai ma miram de ce arata casele si mai ales acoperisurile asa. Asta nu o sa Inteleg niciodata, de ce in Romania se poate construi oricum. Din capitala pana in sate de romi. Ba cu coloane, ba cu turnulete. Presupun ca in alte tari este altfel. Noi o sa ramanem cu prostul gust al noilor imbogatiti din furt si cersetorie. Asta da libertate, Romanie! Plus gunoaie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.