G4Media.ro

Două autocare în care se aflau 90 de elevi și profesori, implicate…

sursa foto: ISU Sibiu

Două autocare în care se aflau 90 de elevi și profesori, implicate într-un accident de circulație / Planul roșu a fost dezactivat / 33 de copii au ajuns la spital, cu traumatisme minore / Cu toții erau elevi ai Seminarului Teologic Brașov și au vizitat Sibiul

SAJ Sibiu a trimis de urgenta toate echipajele disponibile în acest moment la accidentul rutier petrecut pe DN1 pe Hula Bradului,unde două autocare au întrat în coliziune fața-spate. În cele două autocare se aflau 90 de persoane – 2 șoferi, 4 profesori și 84 de copii cu vârste cuprinse între 15-18 ani. Până la momentul actual au fost îngrijiți medical 34 de copii (atac de panică și diverse traumatisme).

UPDATE 23.06

Polițiștii rutieri susțin că în autocare se aflau 86 de elevi ai Seminarului Teologic Brașov, precum și cadre didactice, care se întorceau acasă, după ce astăzi au vizitat Sibiul.

Accidentul rutier s-a produs pe DN1, la km. 291+100m, în el fiind implicate așa cum am menționat anterior, un autoturism condus pe sensul Brașov – Sibiu și 2 autocare conduse pe sensul Sibiu – Brașov.

”Din primele cercetări, se pare că șoferul primului autocar (bărbat, 52 de ani, din Brașov) a frânat brusc când a observat autoturismul condus din sens opus de către un arădean în vârstă de 55 de ani. Autocarul care circula în spatele său (condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Suceava) a intrat în coliziune față – spate cu acesta, iar din impact a fost acroșat ușor și autoturismul.

Mai multe persoane, rănite ușor și conștiente, au fost transportate la Spital”, informează IPJ Sibiu.

Traficul rutier s-a reluat, se circula pe ambele sensuri.

UPDATE 22:49

Planul roșu a fost dezactivat la ora 22:32, anunță ISU Sibiu.
Bilanț finalul final al accidentului implică  86 de minori și 7 adulți care au fost implicați în accident.

”La spital au fost transportați 33 de minori și un adult cu traumatisme minore și diferite contuzii, toate persoanele fiind conștiente și cooperante. Restul persoanelor au refuzat transportul la spital”, anunță ISU Sibiu.

UPDATE 21:56

3 persoane sunt transportate la spital, este vorba de 2 persoane în vârstă de 15 ani și una în vârstă de 17 ani. Acuză dureri cervicale, sunt conștienți și cooperanți.
Aceștia vor fi transportați la CPU al Spitalului Luther, anunță Serviciul de Ambulanță al Județului Sibiu.

UPDATE  21: 25

Toate persoanele s-au autoevacuat, conform informațiilor ISU Sibiu. 34 de persoane primesc îngrijiri medicale. Nu sunt persoane încarcerate, nici persoane grav rănite. Aproximativ 20 de copii au fost transportați la spital.

Sursa foto: IGSU

UPDATE 21:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, localitatea Bradu, în zona restaurantului Poiana Bradului, județul Sibiu, s-a produs o coliziune față-spate între 2 autocare, în care se aflau școlari și profesori de liceu, în total fiind aproximativ 90 de persoane. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind în creștere.

Știre inițială

ISU Sibiu intervine de urgență pe DN1 la Hula Bradului, la un accident rutier între două autocare. Din primele informații în autocare s-ar afla aproximativ 90 de persoane minore cu vârste cuprinse între 15-18 ani. 

La nivelul județului Sibiu s-a activat Planul Roșu de intervenție. Nu sunt înregistrate victime.

Potrivit informațiilor G4Media, persoanele sunt ieșite din autocare: „Se procedează la evaluarea medicală. Mai multe cazuri de atac de panică. Autocarele sunt pe roți, pe partea carosabilă, lovite față-spate”.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, localitatea Bradu, în zona restaurantului Poiana Bradului, județul Sibiu, s-a produs o coliziune față-spate între 2 autocare, în care se aflau școlari și profesori de liceu, în total fiind aproximativ 90 de persoane. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind în creștere.

Știre în curs de actualizare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. interventi?

  2. 😄 👏