G4Media.ro

Două autobuze în flăcări după ciocniri între fanii echipelor Lyon şi PSG…

Sursa foto: Captură video

Două autobuze în flăcări după ciocniri între fanii echipelor Lyon şi PSG / Sâmbătă se joacă finala Cupei Franței

Sâmbătă, cu câteva ore înainte de finala Cupei Franţei, dintre PSG şi Olympiqie Lyon, meci clasificat de autorităţi ca fiind de mare risc, ciocniri violente între suporteri au izbucnit la staţia de taxare de la Fresnes, informează AFP. Preşedintele francez Emmanuel Macron a condamnat violenţele „în cei mai fermi termeni”, transmite News.ro.

Ciocniri au izbucnit între suporterii OL şi PSG şi „către poliţie” la o staţie de taxare a unei autostrăzi în apropiere de Arras, iar două autobuze au luat foc cu două ore înainte de finala Cupei Franţei de la Lille.

Ciocniri au izbucnit între suporterii OL şi PSG şi „către poliţie” la o staţie de taxare a unei autostrăzi în apropiere de Arras, iar două autobuze au luat foc cu două ore înainte de finala Cupei Franţei de la Lille. Emmanuel Macron a condamnat violenţele „în termenii cei mai fermi posibil”. „Acestea sunt evenimente sportive unde, înainte de toate, trebuie să existe bucurie şi sport. Condamn toate violenţele în termenii cei mai fermi posibil”, a declarat şeful statului în timpul unei vizite publice la Tourcoing. „Sper ca lucrurile să se desfăşoare cât mai normal posibil în această seară”, a adăugat el, confirmând că va merge la stadion.

Emmanuel Macron a condamnat violenţele „în termenii cei mai fermi posibil”. „Acestea sunt evenimente sportive unde, înainte de toate, trebuie să existe bucurie şi sport. Condamn toate violenţele în termenii cei mai fermi posibil”, a declarat şeful statului în timpul unei vizite publice la Tourcoing. „Sper ca lucrurile să se desfăşoare cât mai normal posibil în această seară”, a adăugat el, confirmând că va merge la stadion.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...