G4Media.ro

Donald Trump, despre violențele din Washington: Acestea sunt lucrurile şi evenimentele care…

Donald Trump, despre violențele din Washington: Acestea sunt lucrurile şi evenimentele care se întâmplă când o victorie sacră obţinută cu majoritate zdrobitoare de voturi este smulsă fără menajamente şi brutal

Preşedintele american Donald Trump a publicat un mesaj pe Twitter în care, de această dată, apără acţiunile susţinătorilor lui care au pătruns miercuri în Capitoliu şi au vandalizat mai multe spaţii.

„Acestea sunt lucrurile şi evenimentele care se întâmplă când o victorie sacră obţinută cu majoritate zdrobitoare de voturi este smulsă fără menajamente şi brutal”, a scris el, citat de News.ro

Trump şi-a încheiat mesajul: „Amintiţi-vă ziua asta pentru totdeauna!”.

Mesajele au fost între timp șterse de pe Twitter. Varianta originală a fost păstrată de CNN:

“These are the things and events that happen when a sacred landslide election victory is so unceremoniously & viciously stripped away. Remember this day forever!”

Preşedintele în exerciţiu a declarat încă din noaptea alegerilor din noiembrie 2020 că scrutinul a fost fraudat. El nu a prezentat vreodată dovezi şi nu există probe în acest sens.

La finalul mesajului, Trump le-a cerut protestatarilor să „meargă acasă cu dragoste şi liniştiţi”.

Protestele convocate de preşedintele în exerciţiu Donald Trump miercuri, în faţa Capitoliului, unde Congresul urma să certifice voturile electorilor în alegerile prezidenţiale şi, cu acestea, victoria democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale, au devenit violente la scurt timp.

Sute de manifestanţi, susţinători ai lui Trump, au pătruns în Capitoliu şi mai multe clădiri din complex au fost evacuate. În confruntările cu poliţia au rezultat mai mulţi răniţi şi câteva zeci de persoane au fost reţinute. O persoană a murit împuşcată.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. surse din staff-ul lui tocmai au declarat ca trump si-a pierdut mintile!

 2. Camasa de forta si calmantele sunt singurele care-l mai linistesc pe lunatic.

 3. E numai un mic avertisment dat de populația care mai judeca ultraprogresistilor din Congres.Cu sau fara Trump exista pericolul unui război între extremă stânga și adevărată extremă dreapta cu care nu le recomand ultrastangistilor sa se întâlnească pt că va fi ultimul lucru. pe care îl vor vedea.Totul depinde de ce fel de reforme va face Congresul dominat de democrați și în ce măsură vor afecta acestea drepturile constituționale ale americanilor.Nici un american care se respecta nu va renunța la nici unul din drepturile constituționale numai pt că așa vrea BlM,Antifa,partidul democrat și istericilor ultrastangista și ultrafeministe cu nume din țări în care un om sănătos la cap nu ar dori să locuiască daca nu e nevoit.Sa nu se bazeze ultrastangistii pe ideea că americanii integri vor suporta orice din partea lor la nesfârșit fără că până la urma să reacționeze extrem de dur și de puternic.Chiar și Raul are un sfârșit și încă unul foarte urat.

 4. Cu majoritatea de minus 7 milioane de voturi. Aia e zdrobitoare. Si acum 4 ani a pierdut la votul popular deci e nebun. Dar e bine ca o face lata. Ca multi se vor dezice de el.

 5. Un scelerat nenorocit care se crede președintele SUA, dacă s-ar putea pe viață. O imitație de Putin nereușită. Un măscărici cu tente dictatoriale, un personaj sulfuros care atentează la democrația SUA. Acesta este Trump. Unde sunt susținătorii lui din noiembrie? Le place ce văd? Să asmuți susținătorii tăi împotriva celor chemați să certifice victoria președintelui ales, asta este democrație? Să susții fără să dovedești că ai fost furat la vot timp de peste două luni incitând constant la violență, asta este democrație? Să ceri fără nerușinare să ți se găsească voturi pentru a clama victoria în alegeri în Georgia, așa cum s-a dovedit din dialogul cu oficialul statului, asta este democrație? Rușinos! Acest individ trebuie anchetat și să răspundă pentru faptele lui ca oricare cetățean. Încă o dată, RUȘINOS!

 6. Ce bine o să-i șadă într-un costumaș de pârnăiaș american. O trecere de la Președinte la pușcăriaș numai în SUA se poate vedea!

 7. Dement nenorocit…Ai reusit sa transformi America intr-o Venezuela bananiera. Sa dus naibii democratia voasttra legendara…

 8. Omul ori e dus, ori o face conștient conform unui plan șoptit de superiorul lui Puțin.
  Scenarii de a dezbina popoare, națiuni am mai văzut și prin alte țări, unde trolii sovietici au îndeplinit misiunea cu succes. E un deja-vu. Mai rămâne să se ceară separatism zonal… parcă a ar fi Ucraina sau Belarus, Rep. Moldova

 9. Go home!

 10. Trump era singurul care a penalizat CCPul. Obama, Biden si WallStreat sunt mana in mana cu comunisti Chinezi. Comisiile ONU sunt conduse in mare parte de slugile CCP. Orice politician care ignora atrocitaticile comise de CCP ii Mana in mana cu ei. CCP nu vrea democratie, vrea control global si tolitarism iar noi ii finantam. Ironic as zice, boicotati CCP ul si politicieni care ignora atrocitaticile comise de ei. #FreeHongKong

 11. Acestea sunt lucrurile care au sa te bage la racoare, desi oricum aveai sanse mari.