G4Media.ro

Dominic Fritz: Timișoara este de azi în scenariul verde, rezultatul unor luni…

Dominic Fritz: Timișoara este de azi în scenariul verde, rezultatul unor luni de sacrificii pentru toți / Ce restricții se ridică 

Primarul din Timișoara, Dominic Fritz, a anunțat că  orașul intră de astăzi în scenariul verde, punându-se capăt „unor luni de sacrificii pentru toți”.

„De azi putem reveni la spectacole, în cinematografe, în restaurante, în limita unei capacități de 50 la sută. De azi, treptat, ne reluăm viețile pe care le aveam înainte de această boală”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Fritz susține, totodată, că lupta cu pandemia nu s-a terminat și pledează pentru vaccinare.

„Timișoara este de azi în scenariul verde, după ce rata de infectare cu Covid-19 a scăzut sub 1,5/1000 de locuitori. Este rezultatul unor luni de sacrificii pentru noi toți, dar care, până la urmă, le-am făcut pentru a salva vieți.
Am pierdut în aceste luni și oameni dragi nouă, de care ne vom aminti mereu. A venit însă timpul să arătăm că timișorenii și spiritul acestui oraș nu pot fi înfrânte. Este momentul să fim uniți și să reconstruim.
De azi putem reveni la spectacole, în cinematografe, în restaurante, în limita unei capacități de 50 la sută. De azi, treptat, ne reluăm viețile pe care le aveam înainte de această boală.
Lupta cu această pandemie nu s-a terminat, dar, zi cu zi, vaccin cu vaccin, vom reveni la normalitatea pe care noi toți o vrem”, a postat Dominic Fritz pe Facebook duminică.

 

Sursa foto: Timișoara 2023 / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Ne reluam vietile pana la toamna cand vine gripa si intram iar in lockdown. Aici in Canada baga pastori in puscarie si ne-au anulat toate drepturile constitutionale, inclusiv dreptul de a protesta.

  2. Vino înapoi în România unde e libertate, democrație și preoții fac absolut ce vor ei