G4Media.ro

Dominic Fritz: Marea discuţie este dacă candidatul la preşedinţia USR trebuie să…

Sursa Foto: Facebook/ Dominic Frtiz

Dominic Fritz: Marea discuţie este dacă candidatul la preşedinţia USR trebuie să îşi asume şi o candidatură la prezidenţiale. Eu nu voi fi disponibil pentru a candida la prezidenţiale / Tandemul cu Elena Lasconi, pe masă

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a declarat joi că marea discuţie în partid este dacă candidatul la preşedinţia USR trebuie să îşi asume şi o candidatură la prezidenţiale, precizând că nu crede că trebuie să fie neapărat amestecate cele două. Fritz a mai spus că le-a transmis colegilor că nu va fi disponibil pentru a candida la prezidenţiale, după ce timişorenii i-au dat votul de încredere pentru un nou mandat. Despre un tandem Domnic Fritz preşedinte USR şi Elena Lasconi ca şi candidat USR la prezidenţiale, primarul a spus că este una din variante, transmite News.ro.

”E într-adevăr o situaţie dificilă în care ne află, ca partid şi cei care au câştigat majorităţi şi au arătat că pot să câştige, au confimat, au o responsabilitate aparte. Trebui să ne resetăm ca să câştigăm încrederea mai multor votanţi. Eu am un anumit simţ al datoriei către partid să mă implic şi eu. În ce formă, va trebui să vedem în aceste zile”, a spus Dominic Fritz în emisiunea România Politică de la Prima News.

Fritz a precizat că este în discuţii cu mulţi colegi.

”Eu nu mă feresc de o candidatură la preşedinţia partidului. Sunt mulţi colegi care îmi cer să candidez. Marea discuţie este dacă candidatul la preşedinţia partidului trebuie să îşi asume şi o candidatură pentru prezidenţiale. Eu nu cred că cele două trebuie să fie neapărat amestacate.  Eu spun foarte clar şi le spun şi colegilor că eu nu voi fi disponibil pentru a canidda la prezidenţaile”, a ţinut să precizeze primarul Timişoarei.

Despre un tandem Domnic Fritz preşedinte USR şi Elena Lasconi ca şi candidat USR la prezidenţiale, primarul a spus că este una din variante.

”Eu cred că asta este una din variantele posibile, Elena Lasconi este o colegă foarte apreciată, nu doar în USR cât şi în rândurile electoratului”, a precizat el.

Fritz a precizat că a avut această discuţie cu Elena Lasconi şi ”această posibilitate de tandem este pe masă”. ”Duminică se încheie înscrierea pentru candidaturi”, a subliniat el.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Lasconi pentru prezidențiale!

  2. Sigur votează poporul ăsta misogin o femeie sau încă un “neamt “ după țeapă dată de herr Robotu

  3. Ar fi trebuit sa fiti cu totii la protestul din Piata Victoriei, sa aparati voturile cetatenilor, nu sa sa interesati de situatia voastra personala – presedinte USR, prezidentiale etc.
    La Sacuieni ( jud Bihor) UDMR à cerut renumararea voturilor si la diferenta de 1 vot à castigat UDMR. Deci pt unguri se poate, dar pt romani nu.
    PS. g4m ati pus batista pe tambal cu alegerile