G4Media.ro

Doi vânători, atacți de un urs într-o pădure din localitatea Milaş, județul…

Sursa Foto: merg.in

Doi vânători, atacți de un urs într-o pădure din localitatea Milaş, județul Bistrița Năsăud

Doi bărbaţi au fost atacaţi de urs duminică în localitatea Milaş, ei fiind asistaţi de un echipaj SMURD sosit la faţa locului, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, relatează Agerpres.

„Echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechinţa intervine pe raza localităţii Milaş pentru a acorda primul ajutor pentru doi bărbaţi (vânători) atacaţi de urs. Din primele informaţii, aceştia sunt conştienţi, cooperanţi, cu răni la nivelul feţei şi umărului”, a precizat sursa citată.

Potrivit ISU, cei doi au fost coborâţi din zona de pădure de către însoţitori.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 48 şi 51 de ani, participau la o partidă de vânătoare autorizată, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

„Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, în urma unui incident care a avut loc astăzi, 3 decembrie, în urma unei partide de vânătoare. Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că doi bărbaţi de 48 şi 51 de ani, din Ţăgşor şi Comlod, care participau la o vânătoare colectivă, autorizată, pe raza unui fond cinegetic, ar fi fost atacaţi şi răniţi de un urs”, a informat IPJ.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Mai există urși?! Nu au fost încă vânați toți?!

    Oare, conform legii, permisiunea de a vâna urși nu era doar până la 1 decembrie, iar fapta s-a petrecut pe 3 decembrie?!

    Nu cumva este vorba despre braconaj?!

  2. Era un banc despre vânătorul care s-a dus să omoare un urs și-a pierdut o rușine. Și s-a întors și a doua zi ca sa 5 omoare ursul. Și iarăși a pățit-o. A treia zi, ursul l-a întrebat dacă vine pentru vânătoare s-au pentru că-i place ce pățește.
    Așa și cu vânătorii ăștia.

  3. Erată: „sau” in loc de”s-au” pentru că…