G4Media.ro

Doi directori de la Primăria Cluj-Napoca, condusă de Emil Boc, numiți secretari…

Sursa foto: Facebook Guvernul României

Doi directori de la Primăria Cluj-Napoca, condusă de Emil Boc, numiți secretari de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Ovidiu-Vasile Cîmpean şi Adrian Răulea, ambii directori de la Primăria Cluj-Napoca, condusă de Emil Boc, au fost numiți secretari de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Deciziile semnate de către premierul Nicolae Ciucă au fost publicate, marți, în Monitorul Oficial.

Înainte de aceste numiri, ministerul condus de Marcel Boloș mai avea cinci secretari de stat.

Ovidiu Cîmpean era de peste zece ani la Primăria Cluj. El deținea în prezent funcția de director de Dezvolare și coordonator al Centrului de Inovare și Imaginație Civică, potrivit presei locale.

Adrian Răulea a fost propus în funcție de organizația PNL Sibiu, dar este director de programe la Zona Metropolitană Cluj și este fiul medicului Marcela Răulea, liberal cu vechime în PNL Sibiu, cea care a fost candidat al organizației pe ultima poziție a listei de Camera Deputaților la alegerile din 2020, scrie Turnul Sfatului.

„Adrian Răulea are o experiență vastă în gestionarea fondurilor europene. A început să lucreze în domeniu din 2007, iar din 2010 în sectorul public. Numele lui se leagă de proiectul prin care au fost introduse primele autobuze electrice în transportul public din România, dar și de proiecte de modernizare a unor spitale, crearea de noi locuințe sociale, infrastructură verde urbană ș.a.m.d. A fost consultant extern pentru Banca Mondială și subcontractor pentru BERD”, se arată într-un comunicat de presă remis de PNL Sibiu.

„Adrian Răulea este pe deplin demn de funcția desemnată. Are expertiza profesională, experiență în administrație, atașament față de comunitatea noastră. Am convingerea că va fi un bun sprijin în echipa guvernamentală pe care noi putem să-l oferim pentru creșterea absorbției fondurilor europene, în Sibiu și la nivel național”, precizează deputatul Raluca Turcan, președinta PNL Sibiu.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Campeanca e renumita pt. slugarnicia fata de Boc. E genul de om bun la toate,dar de fapt la nimic,un fel de Bode.

 2. Na bă Drulă, mori de ciudă că primăria Clujului condusă de Boc, produce „valori”!

 3. Clujul este singurul oras mare sin Top 5 fara un inel ocolitor si fara acces la autostrada pe o sosea rapida.

  In rest, Boc pozeaza in gospodar iar Bolojan tace si face minuni la Oradea.
  Hai alegerile !

  • cetățene, de Iași ai auzit?
   nu va mai plângeți atât, ca nu sunteți mai cu moț voi clujenii..

 4. au mai trimis clujenii 2 experți in ale manipulării fondurilor, investițiilor și proiectelor europene, la București, de unde nu e greu de inteles către ce zona a țării vor încerca sa trimită tot ce se poate trimite.

 5. PD-L-ul este cu noi! U scăpăm de aranjamente și de clientelism politic!

 6. Cat timp va fi Boc primar nu se va face nimic concret în Cluj Napoca.Pana acum s-au cheltuit multe milioane de euro pe biciclete,trotinete,vopsiri de piste,parcuri etc…
  De ce nu se face nimic pentru devierea traficului din oraș.Unde sunt centurile făcute în ultimii 18 ani.
  Cine oprește turuiala lui.

 7. Acum puteti striga/scrie despre” Imparatul gol” BOC, lingaul O V Campean nu va mai avea timp sa-i acopere ochii si urechile, va avea de lins alte clante!