G4Media.ro

Doi dintre suspecții din cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu au…

sursa foto: Știrile PRO Tv

Doi dintre suspecții din cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu au fost prinși, Minae Marian Cristian în Irlanda de Nord și Laurențiu Ghiță în Scoția

Poliția din Sibiu informează că doi dintre suspecții din cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, din Sibiu, au fost depistați în afara țării, respectiv  în Irlanda de Nord (Minae Marian Cristian) și în Scoția (Laurențiu Ghiță).  Pe numele lor au fost transmise mandare de arestare. Despre cel de-al treilea suspect, Costinel Cosmin Zuleam nu se știe încă nimic.

„Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română. În cauză, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare. Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestor” se precizează în informarea poliției.

Costinel Cosmin Zuleam și Minae Marian Cristian, zis „Pușcărie”, doi dintre suspecții din cazul târhăriei și uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner mai au dosare penal, transmite Turnul Sfatului. 

Poliția Română continuă activitățile specifice, pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în cauză.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează