G4Media.ro

Cei doi bizoni de la ZOO Târgu Mureș care au evadat din…

Sursa foto: Facebook / Târgu Mureș Zoo/ Marosvásárhelyi Állatkert

Cei doi bizoni de la ZOO Târgu Mureș care au evadat din spațiul rezervat lor au fost prinși / Grădina zoologică a fost redeschisă / Mai multe garduri au fost rupte de arborii doborâți în timpul furtunii de miercuri seara

Update Ora 17.23: Cei doi zimbri care au evadat din spațiul rezervat lor au fost prinși de angajații ZOO Târgu Mureș, fără a fi nevoie să fie tranchilizați. Grădina zoologică a fost redeschisă publicului.

„Avem bucuria de a vă anunța că am reușit să capturăm cele două exemplare de zimbri europeni, fără a fi nevoie să îi tranchilizăm, iar grădina noastră zoologică și-a redeschis porțile pentru dumneavoastră. Aceste animale au fost reintegrate în habitatul lor corespunzător, iar echipa noastră de specialiști continuă să le monitorizeze cu atenție.

De asemenea, depunem eforturi considerabile pentru a remedia pagubele cauzate de furtună, astfel încât vizitatorii noștri să se poată bucura de o experiență plăcută și sigură. Cu toate acestea girafele și elefanți deocamdată pot fi vizitate doar în padocul interior. Siguranța și confortul dumneavoastră rămân în continuare prioritățile noastre principale.

Vă așteptăm cu drag în grădina noastră zoologică pentru a redescoperi lumea fascinantă a animalelor și pentru a vă bucura de relaxare în mijlocul naturii.

Vă mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea de care ați dat dovadă!”, a anunțat ZOO Târgu Mureș pe pagina de Facebook.

Știrea inițială: Doi bizoni de la ZOO Târgu Mureș au evadat din spațiul rezervat lor, după ce mai multe garduri au fost rupte de arborii doborâți în timpul furtunii de miercuri seara. Grădina zoologică a fost închisă până când animalele vor fi prinse și gardurile vor fi reparate.

„Stimați vizitatori! Dorim să vă informăm că, din cauza furtunii din data de 30 aug 2023 s-au deteriorat unele garduri în incinta grădinii și suntem nevoiți să închidem temporar. Din păcate, două exemplare de bizon european au reușit să evadeze din zona lor delimitată. Echipele grădinii zoologice lucrează în mod constant pentru a captura și readuce animalele în siguranță.

Siguranța dumneavoastră și a animalelor este prioritatea noastră principală. Scopul închiderii temporare este de a permite specialiștilor să gestioneze situația corespunzător și să readucă animalele în habitatul lor adecvat. În timpul acestui interval, vă rugăm să aveți răbdare și înțelegere.

Vă rugăm să urmăriți platformele noastre oficiale de social media și site-ul nostru pentru cele mai recente informații cu privire la evoluția situației și redeschiderea grădinii zoologice. Sperăm că în curând veți putea vizita din nou grădina zoologică și veți putea admira lumea fascinantă a faunei.

Va multumim pentru intelegere!”, a anunțat Grădina Zoologică din Târgu Mureș pe pagina de Facebook.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Inca 2 bizoni in trafic