G4Media.ro

Doi bărbaţi au tras mai multe gloanțe asupra magazinului socrilor lui Messi…

Foto: Facebook/ Leo Messi

Doi bărbaţi au tras mai multe gloanțe asupra magazinului socrilor lui Messi din Argentina. Mesaj de ameninţare pentru fotbalist: “Te așteptăm”

Doi bărbaţi înarmaţi au deschis focul joi asupra unui magazin care le aparţine socrilor lui Lionel Messi, în Rosario (Argentina), potrivit News.ro. Agresorii au lăsat la fața locului un mesaj de ameninţare pentru starul argentinian.

Nimeni nu a fost rănit în urma atacului şi nu se ştie de ce atacatorii au ales ca ţintă supermarketul Unico din Rosario, deţinut de familia Antonelei Roccuzzo, soția lui Messi.

Primarul oraşului, Pablo Javkin, a mers la supermarket după atac şi a criticat dur autorităţile federale pentru că nu au reuşit să pună capăt violenţelor legate de droguri în Rosario.

Poliţia a precizat că doi bărbaţi pe motocicletă au tras cel puţin 12 focuri de armă asupra supermarketului şi au lăsat apoi un mesaj pe un carton, pe care se putea citi: “Messi, te aşteptăm. Javkin (primarul orașului Rosario – n.red.) este şi el traficant de droguri, aşa că nu va avea grijă de tine”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...