G4Media.ro

Doi angajaţi ai unei firme de pariuri sportive, suspectaţi că au modificat…

sursa foto: Unsplash/ Roman Synkevych

Doi angajaţi ai unei firme de pariuri sportive, suspectaţi că au modificat manual cotele unor pariuri pentru a câştiga / Prejudiciul estimat: 750.000 de lei

Doi angajaţi în funcţia de referenţi statisticieni de specialitate în cadrul unei firme care are ca obiect de activitate pariurile sportive sunt cercetaţi pentru fraudă informatică în formă continuată, fiind suspectaţi că au modificat manual cotele unor pariuri pentru meciuri de fotbal pentru a câştiga. Prejudiciul estimat în dosar este de 750.000 de lei, transmite News.ro.

„Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2018 – 2019 doi angajaţi, în funcţia de referenţi statisticieni de specialitate în cadrul unei societăţi având ca obiect de activitate pariurile sportive, în contextul unor meciuri de fotbal, ar fi modificat manual, fără drept, cu intenţie, cotele unor pariuri sportive şi ar fi declarat câştigătoare biletele depuse folosind procedura «cash out». Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul creat persoanei vătămate este în valoare de 750.000 de lei”, informează, miercuri Poliţia Română.

În cursul dimineţii, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice- Sector 2 i-au dus la audieri pe cei doi, în baza unor mandate.

Alte 26 de persoane, martori în cauză, au fost citate pentru a fi audiate în dosar.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...