G4Media.ro

Documentarul „Virus Hunters”, care prezintă munca oamenilor de știință aflaţi în prima…

Documentarul „Virus Hunters”, care prezintă munca oamenilor de știință aflaţi în prima linie în prevenirea următoarei pandemii, premieră la National Geographic

Documentarul „Virus Hunters/ Vânătorii de virusuri”, care prezintă munca oamenilor de știință aflaţi în prima linie în prevenirea următoarei pandemii, va avea premiera la National Geographic vineri, la ora 22:00, relatează News.ro.

În contextul creşterii numărului de virusuri noi şi a frecvenţei acestora în ultimii ani, National Geographic şi ABC News’ Lincoln Square Productions prezintă poveştile necenzurate şi înfiorătoare ale experţilor care încearcă să identifice lanţul evenimentelor ce ar putea cauza următoarea pandemie.

Colaborator al National Geographic, epidemiolog şi ecologist, Christopher Golden se află într-o misiune de descoperire a tiparelor care conduc la crize sanitare globale, făcând conexiunea între cultură, boli şi mediu.

James Longman, corespondent al ABC News, a fost martor direct al consecinţelor devastatoare pe care Covid-19 le-a avut în lume şi se foloseşte de experienţa sa în investigaţii pentru a găsi răspunsuri la întrebări.

Împreună, ei pornesc într-o călătorie în toată lumea pentru a se întâlni cu oameni de ştiinţă curajoşi care încearcă nu doar să înţeleagă şi să oprească pandemia de Covid-19, ci şi să prevină o viitoare pandemie mortală.

„Virus Hunters” îi urmăreşte pe exploratorii Golden şi Longman în călătoria lor în căutarea fiecărei interacţiuni umane marcată de actuala pandemie globală.

Lanţul evenimentelor care declanşează o epidemie poate fi întrerupt – eliminarea unei singure piese de domino poate împiedica pierderea a milioane de vieţi.

Documentarul e lansat la nivel global în această toamnă pe National Geographic Channel în 172 de ţări şi 43 de limbi.

Sursa foto: captură video Youtube

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Ce bine ar fi daca ar investiga si laboratorul din Wuhan! De unde are finantare?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.