G4Media.ro

DOCUMENT Șapte membri CSM îi cer directorului SRI desecretizarea protocolulului încheiat cu…

DOCUMENT Șapte membri CSM îi cer directorului SRI desecretizarea protocolulului încheiat cu Inspecția Judiciară, acuzată că refuză desecretizarea documentului

Șapte membri CSM îi solicită directorului SRI, Eduard Hellvig, într-o scrisoare deschisă, să transmită Consiliului Superior al Magistraturii, de îndată, protocolul încheiat între Inspecția Judiciară și Serviciu. Potrivit scrisorii, Inspecția Judiciară, deși a confirmat încheierea unui astfel de protocol, este singura instituție care a refuzat în mod nejustificat să comunice Consiliului, cu toate că documentul i-a fost solicitat în două rânduri, în lunile martie și aprilie anul curent.

Pe data de 4 aprilie 2018, purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Judiciare, Alin Alexandru a transmis că ”Inspecţia Judiciară a comunicat CSM toate informaţiile solicitate, inclusiv cele cu privire la denunţare şi desecretizare. Nu sunt abilitat să ofer mai multe detalii”.

Tot înn luna aprilie, vicepreşedintele CSM, Codruţ Olaru, a anunţat că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Inspecţia Judiciară, CSM şi Parchetul General au încheiat protocoale cu serviciile, celelalte entităţi din justiţie neavând astfel de protocoale.

Foto: Lucian Netejoru, șeful Inspecției Judiciare

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. E incredibil ce se intimpla!
  Liviu Dragnea, Darius Vilcov, Vasilica Viorica Rodica Dancila, Carmen Dan, Tudorel Toader , CCR si lnspectia Juditiara dau de toti peretii cu soarta Romaniei.
  Derbedeii astia politici chiar nu pot fi arestati?!!!

  • Ei spun că au câștigat alegerile și asta le dă dreptul să facă ce vor pentru că pot. In ritmul ăsta vom ajunge să fugim toți din țară, ca cei din Venezuela. Si atunci să vedem cine le va mai plăti psd-isilor salariile uriașe și pensiile speciale.

  • Nu, bolșevic-stalinist nenorocit. Bă nu ați murit încă, grijania mamei voastre de limbrici politici ?

 2. Pai, inca un pic sau inca una ca pesta porcina si cred ca Presedintele poate sa declare stare de necesitate
  In fapt, Romania este sub ocupatie.
  Ocupantul este o banda de mafioti acre a acaparat aproape toate nivelurile, pornind de la legislativ.
  Mai ramane sa fie constatat si in termeni de drept.

 3. Fac ce vor, „au sprijinul cetățenilor”, sunt „vocea” poporului, au câștigat alegerile, fac ce vor!!!! IEȘIȚI LA VOT!!!!

  • Asta in cazul in care se vor mai tine, alegerile; dupa cum se zbat ei, s-ar putea sa se ajunga si la concluzia ca nu mai e nevoie.
   De exemplu, pana nu se linistesc zurbagii astia din strada, nu mai organizam alegeri! Apoi dupa ce se linistesc, (sau dupa ce sunt linistiti) ce rost mai are?…

 4. Cand un sef de partid iese si cere sa fie rechemat un ambasador si a doua zi ministrul de externe se executa si il cheama, cand acelasi Presedinte de Partid da ordin unui ministru sa revoce pe procurorul sef al DNA iar apoi pe Procurorul General, cand acelasi om politic spune ce trebuie sa faca guvernul intr-o chestiune sau alta iar guvernul face de indata ce i s-a ordonat, fara sa chibzuiasca daca face bine sau rau, cand acelasi ordona ministrului Finantelor ca acesta sa dea de pamant cu Seful ANAF , pt ca nu a luat masuri impotriva Presedintelui Statului in legatura cu o chestiune financiara in desfasurare si cand omul acesta da ordin tuturor puterilor statului (chiar si Presedintelui tarii, pe care il ameninta cu suspendarea din functie daca nu i se va face pe plac), este evident ca acest personaj atotputernic DICTEAZA !

  PS. Dicteaza legi, dicteaza programe, planuri, din proprie vointa.

  PPS O dictatura sui-generis a unei persoane care foloseste majoritatea parlamentara, guvernul, sefii celorlalte institutii in interesul sau personal.

  PPPS. Cand isi va pune justitia si serviciile in buzunarul de la piept cercul se va fi inchis in mod definitiv ! 😉

  • Si nu orice sef de partid, ci unul cu probleme penale si cu o condamnare definitiva.

  • @Ana, vezi tocmai faptul ca Dragnea este un infractor de drept comun ii stirbeste grav titlul de „Dictator” !

   Toti ilustrii sai predecesori ori s-au laudat cu trecuturi de detinuti politici (Castro, Erdogan etc) ori nu au avut de a-face cu justitia penala deloc, ori acesta s-a „pogorat” asupra lor dupa ce respectivii s-au prabusit de pe piedestalul puterii(Putin,Kim Jong un, Ceausescu, etc).
   Deci pana si din punctul asta de vedere Dragnea este un rahat !

   PS. Cred ca tocmai putoarea care il insoteste este sursa puterii sale ! 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.