G4Media.ro

DOCUMENT Lista completă a deputaților care vor merge la Chișinău pentru ședința…

Sursa foto: Facebook / George Simion

DOCUMENT Lista completă a deputaților care vor merge la Chișinău pentru ședința comună a celor două parlamente. Pe listă se află și George Simion, deși el are interdicție de intrare în Republica Moldova

Delegația deputaților români care vor merge la Chișinău pentru ședința comună a celor două parlamente, programată pe 18 iunie, e condusă de președintele camerei, Marcel Ciolacu, potrivit unui memorandum intern consultat de G4Media.

Pe listă se află și George Simion, liderul partidului extremist AUR, deși el are interdicție de intrare în Republica Moldova până în 2023. Anul trecut, el a încercat să forțeze intrarea în Moldova pentru a participa la un eveniment public, dar polițiștii de frontieră i-au interzis accesul. George Simion a fost declarat persoană indezirabilă pe teritoriul Republicii Moldova din cauza activităților considerate anti-statale. Ultima interdicție i-a fost aplicată în 2018, pentru o perioadă de cinci ani, până în 2023.

Ședința comună de la Chișinău va avea loc în prezența președintei Maia Sandu. Înaintea evenimentului, delegația română va depune coroane de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare din capitala Republicii Moldova. (Sursa foto: Facebook / George Simion)

Citește aici lista completă a deputaților români care vor merge la Chișinău

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. In Republica Moldova, la ultimele alegeri, AUR a luat un sut in k.r, obtinand 0,3%, spre deosebire de Romania, unde a trecut de 9%.
  Republica Moldova respinge ma!mutoii antireformisti si pro-rusi cum e Simion, in Romania ei sunt incu.rajati de la nivel guvernamental.
  In Republica Moldova, fortele democratice reformiste, pro-europene, conduse de Maia Sandu, au majoritatea in parlament, in timp ce la noi anti-reformistii au peste 80%!
  Sa mai comparam pe Maia Sandu, absolventa de Harvard, modesta (in sensul bun), cinstita, cu arogantul mafiot de la Cotroceni?

 2. Moscovitu asta vrea sa provoace doar scandal , un fel de sosoaca , trimisi sa destabilizeze Romania , sclavi lui putin .

  • Șimon tot face pe patriotul… Dacă e asa patriot, sa meargă un Ucraina sa dovedească acest lucru. Sau ii este frica???

  • in scrimb, pantalaga are interdictii in toate cele 200 de tari pentru ca a spus adevaruuri impotriva puterilor lor

   e atat de interzis ca atunci cand merge la RUNOS la langley, nu poate sa marga pe jos, oe unde e e interdictia aia mare, si trebuie sa ia avionul

 3. Ce sa caute proasta satului acolo?

 4. Pentru ca R.Moldova stie cum sa trateze cu pro-rusnacii !