G4Media.ro

DOCUMENT Laptop sau tabletă “la cerere” pentru fiecare elev și fiecare profesor…

DOCUMENT Laptop sau tabletă “la cerere” pentru fiecare elev și fiecare profesor – legea este activată prin Ordinul de Ministru 6.200 / Jean Badea, MEC: Normele de aplicare sunt gata, vor fi adoptate prin HG

Ministerul Educației activează Legea 109/2020 care prevede acordarea de către minister, la cerere, a unui dispozitiv electronic, laptop sau tabletă, profesorilor și elevilor care solicită așa ceva.

Ordinul 6200/2020 prevede câteva modificări la metodologia de predare online, dar introduce și această posibilitate ca cei din sistemul de Educație să primească un dispozitiv “la cerere”.

Într-o declarație pentru Edupedu.ro subsecretarul de stat de la Educație, Jean Badea, a spus că aplicarea programului va fi făcută prin infrastructura programului Euro 200, iar normele vor fi adoptate de Guvern după consultarea partenerilor sociali.

Citește articolul integral și descarcă OMEC 6.200/2020 pe Edupedu.ro

Foto: Pixabay.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. DE CE???? De ce pentru „fiecare”???? ĂȘTIA SUNT NORMALI!? Dacă mai există, încă, profesori/învățători care nu au un calculator în casă înseamnă că ei au lipsit de la muncă anul ăsta!
  Și, doi la mînă, au salarii bune acum, muncesc doar 4 ore pe zi, au vouchere, prime și diverse sporuri, SUNT BUGETARI, DECI O DUC FOARTE BINE, nu trebuie să le plătim noi, cei din mediul privat, laptopurile!
  Iar la elevi, da, dar doar pentru cei din familii sărmane, atât!!!

  • @Barbu Gh.,
   Deoarece trebuie sa mearga afacerea cu laptopurile si tabletele. Cine face contractele , ia comision…etc. e la fel ca cornul si laptele. Astea nu sunt pentru elevi. Sunt pentru firmele afiliate partidului la putere si pentru comisioanele pe care le incaseaza cei care semneaza contractele.
   Inainte pun niste oengeuri sa faca scandal, sa prezinte informatii false, si sa planga cu lacrimi de crocodil pe umerii unora, apoi sar statul roman cu ajutorul si cu contractelw, ca sa se imbogateasca firmele lor si cei cu semnatul contractelor si cu licitatiile

  • @Barbu Gh
   Dacă există o familie de profesori cu doi, trei copii la școală cam ce crezi că înseamnă asta ?!? Apoi dacă ți se pare că în învățământ veniturile sunt îndestulătoare de ce nu încerci să ocupi un post de învățător/profesor ?

  • Pentru ca si in mediul privat ti se da laptop sa lucrezi daca trebuie sa o faci online, chiar daca ai salariu bun.

  • Barbule, nu mai tipa nene ca faci poc! Si multumesc ca mi-ai platit tu laptopul. Unde esti, ca as vrea sa-ti dau banii inapoi, ca mi-au intrat primele si sporurile? Primesti si vouchere? Da nu azi, ca-s obosit dupa alea 4 ore. Te caut eu in vara ca am timp, doar sunt in concediu. Ne auzim…

 2. S-a terminat campania.
  Terminați cu intoxicările.
  Nu au primit ,, încă” tablete nici măcar elevii, cazuri sociale evidente.
  Realitatea bate fumigenele…

 3. Vise, taica, vise….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.