G4Media.ro

DOCUMENT Formularul de consimțământ al părinților pentru testarea antigen a copiilor la…

sursa foto: Pixabay.com

DOCUMENT Formularul de consimțământ al părinților pentru testarea antigen a copiilor la școală a fost publicat. Ministerul Sănătății le recomandă părinților să ducă la școală acordul completat încă din prima zi

Ministerul Sănătății a publicat, vineri seara, formularul de consimțământ al părinților pentru testarea antigen a copiilor la școală și le recomandă părinților să ducă la școală acordul completat încă din prima zi.

Descarcă de aici formularul

În cazul elevilor care prezintă în timpul orelor de curs simptome specifice COVID-19, Ministerul Sănătății recomandă testarea cu teste antigen rapide în cabinetele medicale școlare, atunci când acest lucru este posibil.

Testarea este esențială pentru deschiderea în siguranţă a şcolilor, pentru sănătatea copiilor și profesorilor și pentru binele întregii comunități, subliniază Ministerul Sănătății.

Pentru ca testarea să fie posibilă, este necesar ca părinţii să îşi exprime în scris consimțământul.

„Recomandăm părinților să aducă din prima zi de școală formularul de consimțământ tipărit și semnat, pentru ca elevii să poată fi testați imediat atunci când este nevoie”, precizează Ministerul Sănătății.

Reprezentanții ministerului au precizat, răspunzând unei întrebări G4Media.ro, că testarea antigen se va face atât în școlile publice, cât și în cele particulare, care vor primi de asemenea teste.

Foto: Pixabay

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. să ducă la școală acordul completat încă din prima zi de după Revelionul următor.

    • Trebuie obligatoriu sa aducă și acordul ca arafat sa poată interna când vrea mușchii lui copiii în S̶p̶i̶t̶a̶l̶e̶ crematorii.

  2. Mda, il voi trimite, desigur, usor sifonat si completat cu urme maro. Sigilat intr-o punga, binenteles.