G4Media.ro

DOCUMENT Folosirea unei singure platforme online pentru a nu perturba concentrarea elevilor,…

DOCUMENT Folosirea unei singure platforme online pentru a nu perturba concentrarea elevilor, alternarea predării sincrone cu cea asincronă, respectarea pauzelor și adaptarea predării la posibilitățile tehnice ale profesorilor, recomandări trimise de Ministerul Educației către toate școlile

Folosirea unei singure platforme pentru școala online, alternarea predării sincrone cu cea asincronă, respectarea pauzelor pentru elevi și adaptarea predării la posibilitățile tehnice ale profesorilor – toate acestea sunt pe cea mai nouă listă de recomandări trimisă de Ministerul Educației către toate școlile, document obținut de Edupedu.ro.

Ministerul Educației recomandă folosirea unei singure platforme online de către școală/profesori și explică faptul că le recomandă școlilor să folosească platformele gratuite recomandate și până acum, de la Google și Microsoft.

Motivul acestei recomandări este, potrivit ministerului acela că schimbarea platformei poate perturba concentrarea elevilor “fiind dovedit faptul că schimbarea tipului de platformă utilizată poate fi dăunătoare atenției”.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: Pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Ce frumos suna directivele, pardon recomandarile unor indivizi care nu au treaba cu munca in teren!

  2. In multe universitati in alte tari, studentii din anul intai sunt prioritati: vin la cursuri desfasurate in grupuri mai mici, vin prin rotatie, au colegi mai mari care-i introduc in viata universitara. Cei mai mari se stiu deja, sunt mai maturi, ;). Ganditi un scenariu pentru boboci. Altfel ii pierdeti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.