G4Media.ro

DOCUMENT Dragnea s-a întâlnit la o partidă de vânătoare cu șeful Tel…

DOCUMENT Dragnea s-a întâlnit la o partidă de vânătoare cu șeful Tel Drum în urmă cu patru ani. Liderul PSD a susținut că nu s-a mai văzut cu Petre Pitiș de peste ”10-15 ani”

Un document dintre cele publicate până acum de Rise Project arată că Liviu Dragnea și directorul Tel Drum, Petre Pitiș, au participat la o vânătoare pe 4 ianuarie 2014, adică acum patru ani, dezvăluie Liviu Avram în Adevărul. Liderul PSD a susținut, luni, după apariția primelor dezvăluiri din valiza Rise Project, că nu s-a mai văzut cu Pitiș, de „peste 10-15 ani”.

De altfel, el a negat orice legătură cu această companie din Teleorman și a negat că firma i-a plătit ceva ce s-a realizat pe proprietatea lui din județ.

Potrivit documentelor publicate de jurnaliștii de la Rise Project, Liviu Dragnea și Petre Pitiș au participat la o vânătoare pe 4 ianuarie 2014, alături de alte 12 persoane, unde au fost împuşcaţi 19 mistreţi.

Unul dintre documente este o autorizaţie de vânătoare colectivă emisă pe 4 ianuarie 2014 de Asociaţia de Vânătoare Turris Turnu Măgurele, pentru o partidă care a avut loc în aceeaşi zi. Conform autorizaţiei, echipa de vânători avea dreptul să împuşte 20 de mistreţi, două vulpi, doi şacali, şase iepuri şi 20 de fazani.
La finalul zilei, conform aceluiaşi document, vânătorii uciseseră doar 19 mistreţi din toată fauna la care aveau dreptul.

Pe lista participanţilor şi alte nume relevante din „Gruparea Tel Dum”. Cum ar fi Costel Comana, fost patron al unei firme feroviare, care în 2015 s-a sinucis într-un avion ce mergea din Brazilia în Costa Rica. Costel Comana a cumpărat în 2009 de la Liviu Dragnea, cu 1 milion de euro, mai multe terenuri şi imobile.

Citește integral pe Adevărul.ro

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. In seara cand Dragnea a declarat in fata camerelor TV ca NU s-a mai vazut cu Pitis de „10-15 ani”, eu l-am intrebat pe sotul meu: „In cat timp crezi ca apare DOVADA ca astia se vad frecvent”?!
  NU am crezut nimic din minciunile lui Dragnea, acum astept sa auzim cu ce alta minciuna va acoperi aceasta minciuna!

  Minciunile lui Dragnea , ca-n povestea cu oltenii:
  „Doi olteni sapau o groapa.
  Unul puse-o intrebare:
  Ce sa faca cu pamantul care
  Se strangea-n gramada mare?”
  Or sa fac-o alta groapa
  Tot pamantul sa incapa!!

 2. „Incetul cu-ncetul / Se face otetul ” ! (proverb francez)

  PS. Pe deplin aplicabil insa si in cazul nostru dambovitean ! 😉

 3. Banditul asta de „deliorman” minte mai usor decat respira ! Pana nu-l vedem in puscarie Romania nu are nici o sansa de MAI BINE !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.