G4Media.ro

Doar pârtia pentru copii şi începători „Stadion” este deschisă în Poiana Braşov…

Sursa foto: Pixabay

Doar pârtia pentru copii şi începători „Stadion” este deschisă în Poiana Braşov / Restul domeniului schiabil al staţiunii rămâne nepracticabil din cauza temperaturii ridicate

Autorităţile din Braşov anunţă că au deschis pârtia Stadion, destinată copiilor şi începătorilor, fiind pus în funcţiune şi teleschiul care asigura transportul pe această pârtie, anunță News.ro. Restul domeniului schiabil al staţiunii Poiana Braşov rămâne închis, din cauza temperaturilor ridicate.

„Pârtia Stadion din Poiana este deschisă. Deşi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (temperaturi ridicate şi lipsa ninsorii) domeniul schiabil rămâne închis, pentru a le oferi copiilor o bucurie de Crăciun, am deschis pârtia pentru copii şi începători Stadion (in spatele telegondolei), inclusiv teleschiul care asigura transportul pe aceasta pârtie”, anunţă, sâmbătă, Primăria Braşov.

Domeniul schiabil al staţiunii Poiana Braşov nu este practicabil, însă administratorii acestuia au depozite de zăpadă în partea superioară, pe pârtiile Lupului, Drumul Roşu si Doamnei.

„Profităm de fiecare perioada cu temperaturi sub -4 grade pentru a porni instalaţiile de producere a zăpezii artificiale.  Pentru a putea începe amenajarea pârtiilor mai avem nevoie de câteva zile cu temperaturi care să permită pornirea instalaţiilor”, mai transmit autorităţile locale.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Sezonul de schi in Ro va scadea la 1 max 2 luni pe an din cauza incalzirii globale
    Ideal ar fi sa re reorienteze hotelierii spre alt tip de turism, altfel vor da faliment cu 10 din 12 luni “goale”
    Ideal..

  2. Vericule-nene iata problemele bogătanilor. de tip ‘unde ma duc de Craciun sa fie munte, zăpadă si soare’?
    Daca esti milionar recent e dificil sa-ti gasesti o cabanuta în statiunile de top din lume. Sunt ocupate toate de cei cu vechime.
    Saint – Moritz? Adevaratii nu merg la Dubai..