G4Media.ro

Dmitri Medvedev: Sancțiunile internaționale împotriva Rusiei nu funcționează / Chiar și FMI…

Sursa foto: Duma.gov.ru

Dmitri Medvedev: Sancțiunile internaționale împotriva Rusiei nu funcționează / Chiar și FMI preconizează creștere economică în acest an

Sancțiunile internaționale impuse Rusiei nu au niciun efect, a declarat marți Dmitri Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei și fost șef de stat.

„Țările inamice nu au niciodată curajul să recunoască faptul că sancțiunile lor „infernale” au eșuat lamentabil (…). Marea majoritate a produselor industriale și a bunurilor de consum au fost înlocuite cu produse proprii, produse rusești, iar produsele lipsă cu mărci asiatice. Importurile paralele funcționează și ele. Noi primim aceleași mărci occidentale, iar proprietarii lor nu primesc nimic. Așadar, totul este ca de obicei: americanii fac bani pe seama unei Europe umilite. Europa zdrobită tolerează asta și pierde bani. În același timp, chiar și FMI preconizează o creștere în Rusia în acest an”, a scris el pe Telegram, potrivit Le Monde.

„Tot ce rămâne de făcut este să se adopte reguli care să permită exploatarea proprietății lor intelectuale fără a se plăti licențe sau redevențe. Acest lucru va include măsurile noastre de retorsiune privind drepturile lor de proprietate”, a continuat Dmitri Medvedev, adăugând că aceste reguli se vor aplica la „orice”, de la filme la software industrial. „La război ca la război…”, conchide el în franceză.

FMI a îmbunătățit sensibil previziunea pentru Rusia care, în ciuda unei serii vaste de sancțiuni occidentale, ar urma să înregistreze în 2023 o creștere economică de 0,3% – un salt masiv de la contracția de -2,3% estimată în octombrie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. Are dreptate piticul.

  • Deja s-au format cozi pe sensul de intrare la TOATE granițele Rusiei, mii de miliarde de oameni vor să trăiască miracolul rusesc.😅😅😅

  • florinacke`n company, trollii putinisti, incearca sa ne convinga ca intr-o dictatura totalitara care isi tine narodul in saracie inimaginabila si teroare, „economia” duduie.
   Intrebarea ar fi care „economie”?
   Rusia sub acest regim terorist a ajuns de la veceu in fundul curtii, la a visa sa fure si ei un veceu in UA!

 2. Imposibil! Rusia e zdrobita de sanctiuni, iar Putin e prea bolnav de cancer ca sa mai poata face mare lucru. Razboiul l-au pierdut dupa primele 4 zile.

  • Cum, nu a câștigat Rusia marea operațiune specială? Nici acum, la aproape 1 an de la ïnvazïe?

 3. Atunci de ce plângeți să vi se ridice sancțiunile? Vă moare economia, IT-ul rusesc deja a murit.

 4. Macar 60j de ani de acu incolo sa aveti crestere dinasta.

 5. Va doresc „crestere” eterna de -2,3%.

  • Ăsta a călcat în saliva lu’ Câțu sau iar a tras ceva pe nas, înainte să afirme așa ceva.

 6. Are cineva ochi sa vada si urechi sa auda in toata Europa asta? Se pare ca nu, toti se fac pres la americani. Ce timpuri jalnice traim!

 7. Joaca de-a sanctiunile europene sau atunci cand UE se preface ca pune sanctiuni. Oare cu ce fel de indivizi iesiti de prin ce cotloane avem de-a face?

 8. Ivanii doar calcati pe cap, pot deveni umani si frecventabili!

  • Si tu cel care calci.pe.cap te vezi uman ? Sau voi aveti dreptul ca urmati o cauza nobila ? Cine defineste cauza nobila ? … Ba , sunt scarbit de voi …. Sunteti obsedati …. Visati doar conflict din fotoliu de acasa … Daca primiti o palma va aude tot cartierul.cum zbierati „politiaaaaaa” …. G4media , este plin de troli occidentali care ataca alti troli rusi … Care e diferenta ? ,:))) Aaa stai , uni au voie altii nu , unii au scop nobil.altii nu :))))) vomit de ras

 9. Era de așteptat ca sancțiunile sa nu funcționeze. Războiul Rusiei nu este doar acela de a acapara teritoriu slavilor de odinioară ci în primul rand este un război economic dus nu doar împotriva UE ci mai degrabă împotriva dușmanilor sai SUA și China. Deocamdată dușmanii rezista bine dar dacă lipsa materiei prime se va accentua sunt convins ca SUA și China vor suferi.
  De asemenea bănuiesc ca Rusia nu își va strica de tot relația cu UE.

 10. da băă…d aia cereti ridicarea lor…mitomani rupti in c..r..‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣