G4Media.ro

Djokovici este liber până sâmbătă dimineaţă, când va fi plasat într-un loc…

Djokovici este liber până sâmbătă dimineaţă, când va fi plasat într-un loc convenit de avocaţii celor două părţi, pentru a se evita un circ mediatic

Judecătorul australian Anthony Kelly a anunţat vineri, după o audiere desfăşurată la Melbourne, că Novak Djokovici este liber până sâmbătă dimineaţă, când se va prezenta pentru a fi audiat de oficiali ai Poliţiei de Frontieră, transmite News.ro. La ora 08.00, Djokovici se va prezenta în faţa Poliţiei de Frontieră.

Apoi, între orele 10.00 şi 14.00 va rămâne reţinut, dus de autorităţi la birourile avocaţilor săi, unde îl vor escorta doi ofiţeri ai Poliţiei de Frontieră. Duminică, la ora 09.00, el va fi dus din nou de doi poliţişti la birourile avocaţilor săi.

Ca urmare a îngrijorării exprimate de avocaţii sportivului, s-a convenit ca Djokovici să fie plasat într-un loc care să nu fie dat publicităţii, din motive de siguranţă şi pentru a se evita “un circ mediatic”.

Ministrul nu va face niciun demers pentru expulzarea lui Djokovici din Australia, cel puţin până la încheierea procedurilor.

De asemenea, procesul a fost transferat de la Federal Circuit Court la Tribunalul Federal.

Audierea de instrucţie de vineri, în faţa judecătorului Anthony Kelly, a avut loc în sistem online. Kelly este judecătorul care luni a întors prima decizie autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovici şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Avocaţii lui Djokovici ar fi vrut ca procesul să continue la Federal Circuit Court. (Foto: ATP)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Îl vor duce la funie gen evul mediu?

 2. Mi se face sila…. orice sportiv care mai avea o urma de decenta ar fi recunoscut faptele si ar fi plecat din Australia cat inca mai avea timp. Are dreptate CTP cand spune ca va fi greu sa-l mai urmaresti in turnee pe acest jucator.

  • Bv ti ai dat corijenta!!! Poti pleca linistit acasa, la lapticul cald de pe soba!!!

  • Jay, dacă te uiți la un urangutan precum CTP, nu ai niciun motiv să îl mai urmărești le Nole, rămâi în grota UM024 și urmărește specimene precum CTP, Preli, Negruțiu și Pândaru. Ăia sunt idolii tăi.

 3. Lasa-ne postac penibil

 4. Hmmmm…. La scara avionului? Hmmmm… Fals in acte, declarații false, zadarnicirea combaterii bolilor… Ar fi bine să scape doar cu expulzarea. Dar nu e pe Otopeni.

 5. Ar trebui sa I se dea cu bate-n cap, gorbace pe spinare si rangi de fier date cu sete peste genunchi pana ii sare osul afara sa vezi cum se linisteste rapid si pleaca in grota de unde a venit tembelul.

 6. Vreau să răspundeți sincer, mai ales cei ce-l apărați cu înverșunare pe Djokovic în acest caz: de când oaspetele face/reface regulile în casa gazdei? Proaste sau nu, gazda are reguli în casă pe care tu ca invitat trebuie să le respecți.
  Nadal a zis foarte bine: „Djokovic știa unde vine”.
  Mai departe e cancan.

  • AUS are criterii de excepție de la vaccinare.
   Oftica guvernanților ca cineva (chiar mai multe persoane) s-a folosit de aceste excepții n-ar trebui sa conduca la actiuni tintite discriminatorii împotriva unui singur personaj. Sa dea lege ca cine nu-i vaccinat n-are ce căuta la ei in paradis si să-i expulzeze pe expati si la închisoare cu divergenții pana mor sau se vaccineaza.
   Poate ar trebui să-și dea arama de dictatori pe fata si să-și asume personal responsabilitatea pentru modelul de guvernare pe care vor să-l aplice.
   Cine accepta, voteaza cu ei. Cine nu, nu.

 7. Din pacate australia ( si noua zeelanda ) au devenit atit de mici . Si nu pentru ca au facut ce au facut cu Nole ci pentru ca se lasa invadati de chinezi . Cit priveste modul in care au tratat subiectul Nole ….. Se vor lamuri toti cei care acum sint nelamuriti . Presa a avut rolul ei . Pentru ca in general presa e vinduta / controlata de securitate .
  Toate tarile lumii ar trebui sa izoleze aceste doua state .