G4Media.ro

Disney+ îşi lansează versiunea cu reclame în Statele Unite / Abonamentul va…

Captură foto

Disney+ îşi lansează versiunea cu reclame în Statele Unite / Abonamentul va costa 8 dolari pe lună / Vor fi 4 minute de publicitate pe oră

Disney+ anunţă lansarea unei versiuni mai ieftine, în care sunt afişate reclame, disponibilă din 8 decembrie în Statele Unite. Aceasta costă mai puţin decât cea Premium şi se numeşte Disney+ Basic.

Pentru 8 dolari pe lună, Disney+ Basic oferă acces la întregul catalog de producţii disponibile în cadrul serviciului, care poate fi vizionat pe până la patru dispozitive diferite simultan. În plus, conţinutul este disponibil la cele mai înalte setări de calitate ale imaginii şi sunetului, inclusiv Ultra HD şi IMAX Enhanced (acolo unde este cazul) sau sunet Dolby Vision.

Filmele nu vor putea fi, însă, descărcate pe diverse dispozitive pentru vizionare offline în cazul versiunii cu reclame.

Reclamele pot avea între 15 şi 45 de secunde şi nu vor fi afişate mai mult de 4 minute de publicitate pe oră. Nu vor fi afişate deloc reclame în cadrul conţinutului pentru preşcolari. Cu aceeaşi ocazie, Disney+ Premium se va scumpi în Statele Unite. Acesta va costa 11 dolari pe lună, de la 8 dolari pe lună.

De anul viitor, compania va începe să extindă disponibilitatea Disney+ Basic, care va ajunge şi în alte ţări.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...