G4Media.ro

Directorul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat a demisionat/ Danielescu s-ar fi supărat…

sursa foto: Pexels

Directorul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat a demisionat/ Danielescu s-ar fi supărat că nu a fost anunţat de vizita ministrului Sănătăţii, iar Nelu Tătaru a fost întâmpinat de primar şi managerul medical

Directorul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, Adrian Danielescu, şi-a înaintat demisia, luni, la doar o zi după vizita ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, la unitatea medicală suport COVID-19 din judeţul Buzău. Danielescu s-ar fi supărat că nu a fost anunţat de vizita ministrului Sănătăţii, iar Nelu Tătaru a fost întâmpinat de primar şi managerul medical, transmite News.ro.

Surse medicale au declarat, luni, pentru News.ro, că directorul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, Adrian Danielescu, a demisionat, iar decizia sa ar avea legătură cu vizita de duminică a ministrului Nelu Tătaru.

Managerul unităţii medicale nu a fost anunţat de vizita ministrului Sănătăţii şi nu a reuşit să ajungă la unitatea medicală în timp util.

Ministrul Nelu Tătaru a fost întâmpinat, duminică, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat de primarul Sorin Cîrjan şi de directorul medical Felicia Vasile ceea ce l-ar fi deranjat pe Danielescu în contextul reproşurilor şi dispoziţiilor primite de la responsabilul de la Bucureşti.

În încercarea de a detensiona situaţia, dar şi de a-l convinge pe Danielescu să revină asupra deciziei sale radicale, primarul Sorin Cîrjan a convocat, luni după-amiază, o şedinţă de urgenţă la Spitalul Municipal.

Contactat telefonic, primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, a precizat că nu poate face nicio declaraţie în acest caz, însă a precizat că va avea o nouă întâlnire cu managerul Spitalului Municipal pentru a-l convinge să se răzgândească.

Managerul Adrian Danielescu nu a putut fi contactat pentru a explica motivele demisiei sale.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Să se ducă, ce-a făcut in spitalul ăla timp de mai bine de 10 ani de „manageriat”? De ce-l împiedică primarul să-și dea demisia? Ce-l face așa de neînlocuit?

  2. Demisia este o pasăre rară în România, managerul pare să fie un om cu ceva principii

  3. Daca e asa tare, ar trebui sa-l destituie el, directorul, pe ala care trebuia sa-l anunte si nu l-a anuntat. 🙂
    Care ar fi problema? … ca l-a gasit cu nadragii in vine?
    Nu reiese de nicaieri …

  4. Are dreptate omu’ sa se supere ca nu a fost anuntat de vizita,ca punea si el de o intampinare frumoasa cu un ansamblu artistic format din copii,un solo de vioara ceva…