G4Media.ro

Directorul FBI, Christopher Wray, în vizită în România. S-a întâlnit cu procurorul…

Sursa foto: Wikimedia Commons – Flickr / Mark Warner

Directorul FBI, Christopher Wray, în vizită în România. S-a întâlnit cu procurorul general Alex Florența și cu șefii DNA și DIICOT

Procurorul general Alex Florența a avut în cursul zilei de marți, 20 februarie, o întâlnire de lucru, la sediul instituției, cu Christopher Wray, directorul Biroului Federal de Investigații (FBI), a anunțat, miercuri, Ministerul Public.

„Discuțiile s-au axat pe colaborarea excelentă dintre Ministerul Public si FBI, precum și pe întărirea cooperării dintre cele două instituții, cu un accent sporit în domeniile prioritare pentru partea română.

În concret, s-a stabilit intensificarea colaborării în combaterea infracțiunilor de spălare de bani și cybercrime, precum și a desfășurării investigațiilor financiare complexe, sens în care s-a convenit asupra asigurării de către FBI a unor sesiuni de training pentru procurorii români în ceea ce privește investigarea infracțiunilor menționate”, a precizat Ministerul Public într-un comunicat de presă.

Directorul FBI a avut discuții și cu șefii DIICOT și DNA și a stabilit cu Marius Voineag, șeful DNA, să existe o cooperare în materia schimbului de informații, potrivit PRO TV.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Buni parteneri de discuție și-a găsit domnul Wray!…