G4Media.ro

Directorul CNAIR: 2024 este anul în care trebuie deschisă circulaţia pe primele…

Sursa Foto: Facebook/ Sorin Grindeanu

Directorul CNAIR: 2024 este anul în care trebuie deschisă circulaţia pe primele 2 loturi ale Autostrăzii Ploieşti-Buzău / ”Nu mai accept nicio întârziere”

Anul 2024 este cel în care trebuie deschisă circulaţia pe primele două loturi ale Autostrăzii Ploieşti – Buzău şi nu mai accept nicio întârziere din partea constructorilor care lucrează pe şantiere, a declarat, marţi, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, informează Agerpres.

„Nu mai accept nicio întârziere din partea celor două asocieri de constructori care lucrează pe lotul 1 (Pizzarotti -Retter) şi pe lotul 2 (Trace-Coni)! Le-am atras din nou atenţia astăzi că trebuie să crească mobilizarea, astfel încât anul viitor să finalizeze lucrările pe cei 49,35 km dintre Ploieşti şi Pietroasele. Am făcut tot ce ţine de CNAIR pentru ca antreprenorii să poată avea bani şi front de lucru”, a scris Pistol pe pagina sa de Facebook.

Acesta a avertizat că în cazul în care constructorii celor două loturi nu vor recupera întârzierile vor fi aplicate sancţiuni.

„În cazul în care nu vor înţelege că trebuie să recupereze întârzierile, vom aplica sancţiuni. Nu pot să accept ca la peste un an de la începerea lucrărilor progresul fizic să nu atingă nici măcar 25% pe cele două loturi finanţate prin PNRR (Dumbrava – Mizil şi Mizil – Pietroasele)”, a adăugat el.

Şeful CNAIR a adăugat că, în ceea ce priveşte lotul 3 (13,9 km) dintre Pietroasele şi Buzău, speră ca în scurt timp să semneze contractul.

Directorul general al companiei de drumuri i-a însoţit pe premierul Marcel Ciolacu şi pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, într-o vizită de lucru la o serie de obiective de infrastructură din domeniul rutier de pe Autostrada A7.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. ha,ha i-a trasat grajdeanu sa deschida niscaiva asfalt anul viitor sa se laude coumunistii cu autostrazi deschise de ei…bah,dar spitalele pe care le-ati scos din PNRR ca sunteti prea puturosi nu va doare ?ca rogojina de rafila tine umbra degeaba la minister si voi sunteti de acord este ok?ciocolacu,nimic?

  2. Cand ii vezi cat de fermi sunt in declaratii si cat pun ei inainte a orice interesul national nu poti sa nu fi mandru ca avem astfel de conducatori ai sistemului de stat, adica statul paralel. In afara de conducatori care se schimba dupa fiecare rand de alegeri, parca nu ar fi aceeasi „profesionisti” si „competenti” angajati bine platiti ai statului romani care timp de 30 de ani nu au facut nimic….