G4Media.ro

Din 15 martie va fi disponibilă lista de așteptare pe platforma de…

sursa foto: Guvernul României

Din 15 martie va fi disponibilă lista de așteptare pe platforma de vaccinare. După ce va deveni disponibilă, ocuparea unui loc pentru vaccinare se va opera doar din această listă de așteptare

Coordonoatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a anunțat duminică seara la Digi24 că începând din 15 martie, pe platforma pentru programări va fi disponibilă și lista de așteptare pentru persoanele care se înscriu pentru a beneficia de vaccinul anti-covid.

„Prin operaționalizarea listei de așteptare, fiecare persoană care se înscrie pe platformă va putea opta pentru un centru de vaccinare, va putea vedea câte persoane mai are în fața sa”, a comentat Valeriu Gheorghiță.

El a explicat de ce a fost amânată această lista de așteptare.

„Ne-am dorit mai întâi să activăm toate centrele de vaccinare, cele peste 750 de centre, tocmai pentru a da posbilitatea persoanelor să opteze pentru unul dintre ele. Daca puneam lista de așteptare de la început, ar fi însemnat să reducem din opțiunile pe care o persoană le-ar fi avut la dispoziție. După ce va deveni disponibilă, ocuparea unui loc pentru vaccinare se va opera doar din această listă de așteptare, persoanele nu se vor mai putea programa în afara ei. Platforma îi va notifica doar pe cei din lista de așteptare (…)”, a explicat Gheorghiță.

Sursa foto: Guvernul României

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. „Lista de asteptare” trebuia sa fie functionala de la inceputul vaccinarii, asa cum a afirmat si Ministrul Sanatatii. Ati asteptat sa se vaccineze toti pilosii, neinscrisi pe nicio lista.

 2. D3 ce nu sint gaoita centrele de vaccinare, din martie 2020. Trebuiau sa fie gata pe cind vine primul vaccin. Dar ca la noi, ne a luat zapada prin surprindere…., în plina iarna

  • Centrele erau pregatite, dar vaccinurile erau putine. Nu e eficient sa deschizi toate centrele si sa distribui 2-5 doze la fiecare.

 3. Nu prea cred.O să fie ocupate multe locuri înainte de a da drumul la programare.Cum s- a făcut cu esențialii și piloșii din turul2.

 4. Poate ne explică dl. Gheorghiță de ce persoanelor cu risc sub 65 de ani nu li se administrează AstraZeneca iar profesorilor da. Nu au reușit toate pilele să se vaccineze cu Pfizer? Cât despre vaccinarea profesorilor, poate îl informează cineva pe dl Câmpeanu că bate vântul în centrele „dedicate” cadrelor didactice. Oare de ce?
  Pentru că doresc să-și aleagă vaccinul, nu să le fie impus unul anume.

 5. V-ați bătut cu pumnul în piept că nu vă veți vaccina,iar acum mergeți că oile la taiere,o sa vad peste 5 ani câți dintre cei vaccinați mai sunteți în viața,sau perfect sănătoși.

 6. Am pierdut zeci de ore pe aceasta platforma si la telefon pentru a programa persoane in varsta. (de la 65 la 92 de ani).
  Pana acum nu am reusit sa programez NICI o persoana prin aplicatie ci numai prin telefon. Operatorii sunt stanjeniti de PORCARIA acesta patronata de niste pupincuristi: col Gheorghita si ministrul Voiculescu+ lacheul Arafat.
  In tara asta s-au vaccinat politicieni, militieni , securisti de pana-n 35 de ani dar pentru un domn de 95 de ani nu exita vaccin.
  Ce facem cu bunicii nostrii de la tara?!? Cine are grija de ei?!? Aceata tara pare a nu avea nici un fel de empatie pentru SENIORI!