G4Media.ro

DIICOT a trimis la Pachetul General rechizitoriul din dosarul Caracal pentru verificare.…

DIICOT a trimis la Pachetul General rechizitoriul din dosarul Caracal pentru verificare. O comisie va analiza dosarul

DIICOT a trimis luni la Pachetul General rechizitoriul din dosarul Caracal pentru verificare și confirmarea soluției, potrivit unui comunicat de presă.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a constituit ”un colectiv de procurori” care va examina dosarul și va face propuneri pe care se va fundamenta decizia sa legată de eventuala trimitere la instanță a rechizitoriului.

Comunicatul oficial al DIICOT:

În cursul zilei de azi, 13 ianuarie 2020, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (P.Î.C.C.J.) dosarul “Caracal”, împreună cu rechizitoriul întocmit, pentru verificarea sub aspectul legalității și temeiniciei și confirmării de către procurorul ierarhic superior.
În vederea soluționării, procurorul general al P.Î.C.C.J., domnul Bogdan Dimitrie Licu, a constituit un colectiv format din procurori din cadrul Serviciului de îndrumare și control (S.Î.C.) și Secției de urmărire penală și criminalistică (S.U.P.C.) – Biroul Criminalistică, care va examina actele de urmărire penală efectuate în cauză și va întocmi un referat cu propuneri, referat care va sta la baza fundamentării deciziei procurorului general.

Foto: Gheorghe Dincă, suspect de uciderea a două adolescente din Caracal (InquamPhotos / Bogdan Dănescu)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Grea sarcina pentru colectivul de la Parchetul General – un rechizitoriu discutat public luni de zile cu probe indoielnice si suspiciuni de acoperire a unei retele de treaficanti de persoane !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.