G4Media.ro

Digitalizare forțată: două comune din Dolj s-au înrolat în Ghiseul.ro, iar locuitorii…

Digitalizare forțată: două comune din Dolj s-au înrolat în Ghiseul.ro, iar locuitorii pot plăti taxele online

Comunele Cârcea şi Malu Mare sunt primele comune din judeţul Dolj unde a fost introdusă recent şi modalitatea de plată online a impozitelor şi taxelor locale prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro, transmite Agepres.

Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, a afirmat că modalitatea de plată online a fost introdusă în această perioadă a pandemiei COVID-19 şi ca o măsură de reducere a deplasărilor locuitorilor.

„În contextul acesta al pandemiei generate de noul coronavirus, am grăbit un pic lucrurile şi am finalizat procedura de plată prin ghiseul.ro, astfel încât oamenii să îşi poată efectua plăţile fără să se mai deplaseze până la primărie. Sigur că şi celelalte modalităţi de plată sunt valabile, respectiv plata numerar şi plata cu cardul la ghişeul Taxe şi Impozite, cetăţenii având posibilitatea de a alege”, a declarat pentru AGERPRES Valerică Pupăză.

Pe lângă cele două comune, în Dolj mai sunt patru localităţi unde plata taxelor locale se poate face prin ghiseul.ro: municipiile Craiova, Calafat şi Băileşti şi oraşul Segarcea.

Foto: Facebook / PE

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Exista HG 1235/2010 reglementa un termen de 18 luni pana la care toate localitatile din Romania aveau obligatia sa se inroleze in ghiseul.ro, doar ca nu a avut masuri coercitive, astfel ca nu a interesat pe nimeni. Si am ajuns in 2020, cand peste 95% din localitatile din tara nu sunt inrolate si nu oferta posibilitatea achitarii online a taxelor si impozitelor.

  2. Rupem la indicatori Eurostat, in realitate locuitorii din rural încă așteaptă și tableta aferentă digitalizării forțate.

  3. Te pomenesti ca pasul urmator va fi sa nu mai voteze psd! Vine sfirsitul lumii maica!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.